Yhteisen tekemisen keittiö

Kitchen ID | Issue 2 | 2017

A la Carte -keittiöt Kitchen ID

Lisääntyvä kaupungistuminen asettaa uusia haasteita keittiöillemme. Koska yhä useammat asuvat yhä pienemmissä asunnoissa, muuttuvat myös keittiömme kompaktimmiksi. Siksi ne on suunniteltava järkevämmin ja niiden on oltava aiempaa joustavampia, jotta ne pystyisivät edelleen vastaamaan modernin kaupunkilaisen vaatimuksiin. Keittiön tulee olla paitsi miellyttävä ja inspiroiva tila työskentelyyn myös riittävän tilava sosiaaliseen kanssakäymiseen, sillä kuten tiedetään, keittiö on muutakin kuin paikka, jossa laitetaan ruokaa ja syödään. 

KITCHEN ID
ISSUE 2, SYKSY 2017

Katso myös Kitchen ID 1

A la Carte -keittiöt Kitchen ID 2

Yhteisen tekemisen keittiö: Sosiaalista ruoanlaittoa ja ruokailua osana nykyajan urbaania elämää