A la Carte -keittiöt

Makusi mukainen maailma

A la Carte –keittiöillä luot makusi mukaisen maailman: laadukkaan, tyylikkään ja viimeistellyn. A la Carte tarjoaa kotiisi huippulaatua kansainvälisten trendien ytimessä.
www.alacartekeittiot.fi

Avainlippu LISÄTIETOJA »
AVAA KUVASTO »
TUOTELUETTELO »
Parma keittiöt

Lupa päästä helpolla

Parma antaa sinulle luvan päästä helpolla! Nuorekas, ennakkoluuloton, rohkea ja kokeileva superkeittiö Parma on syystäkin Suomen suosituin keittiömerkki.
www.parmakeittiot.fi

Avainlippu LISÄTIETOJA »
AVAA KUVASTO »
TUOTELUETTELO »
PETRA keittiöt

Petra-keittiöt tietää, miten keittiö tehdään

Petra on toimiva valinta suomalaiseen makuun. Petran kestävät ja ajattomat ratkaisut tulevat kotimaiselta valmistajalta.
www.petrakeittiot.fi

Avainlippu LISÄTIETOJA »
AVAA KUVASTO »
TUOTELUETTELO »

Meiltä löydät myös

Kodinkoneet

Keittiömaailmassa ovat edustettuina lähes kaikki huippukodinkonemerkit. Saat kaiken tarvitsemasi asiantuntevan opastuksen kera ja varmistat samalla koneiden yhteensopivuuden keittiöösi.

KATSO KODINKONEET »

Altaat, hanat ja tasot

Jokaisella keittiöllä on sen mallista ja käytöstä riippuen erilainen allas- ja hanatarvpe. Pöytätasojen valinnassa kannattaa miettiä tason sijoittelua ja käyttöä.

KATSO ALTAAT, HANAT JA TASOT»

Kylpyhuonekalusteet

Keittiömaailma tarjoaa luksusta kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin, jottei kylpyhuone kalpenisi keittiön rinnalla. Parhaat mahdolliset materiaalit ja monipuolinen mallisto luovat kylpyhuoneillesi yksilölliset puitteet.

AVAA KUVASTO »
TUOTELUETTELO»
KYLPYHUONEKALUSTEET-SIVUSTO »

Kodin säilytysjärjestelmät

Kaapistot, komerot ja säilytysjärjestelmät luovat kotiin näyttävyyttä ja helpottaa järjestyksen ylläpitämistä. Ovivaihtoehdoissa löytyy tyylejä moderneista klassikoihin.

AVAA IDEAKUVASTO »
TUOTELUETTELO» SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ-SIVUSTO »
Keittiömaailman keittiökalusteissa on valinnan varaa. Löydät keittiökalusteet juuri sinulle. Valittavanasi on keittiökalusteet usealta merkiltä.