Keittiömaailma patakintaat

Voita patakintaat!

Arvomme viisi paria Keittiömaailman mustia patakintaita.
Voit osallistua arvontaan ajalla 1.-25.6.2017. Arvonta suoritetaan 26.6.

Äänestä maukkain kesäruoka
Petra-keittiö Sandra-Raami, Peggi päätylevy, Stage-hyllykkö

Keittiömaailma Espoo Suomenoja

A la Carte -keittiöt Bistro  Circolo, Alone ja Ferro

Kuvia Keittiömaailma Espoosta

*Arvonnan säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään. Kilpailuun voi osallistua 1.-25.6.2017 välisenä aikana. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonnassa sovelletaan Suomen arpajaislakia. Arvonnan järjestäjä suorittaa palkintoon liittyvän arpajaisveron. 

Arvontapalkintoa ei voi lunastaa rahana. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että osallistuja on hyväksynyt arvonnan säännöt. Palkinto arvotaan 26.6. ellei toisin ilmoiteta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille. Järjestäjällä on oikeus ilman eri korvausta julkaista voittajan nimi missä tahansa mediassa.

Palkintona on Keittiömaailma patakinnas pareja viidelle. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestää: Keittiömaailma Espoo, VJ-Profit Oy