Talonäyttelyt 27.-28.2.

Kolme uutta kotia,
kolme TALONÄYTTELYÄ

LA 27.2. klo 12–14, Hermannintie 10B, YLIVIESKA

SU 28.2. klo 11.30–13.30, Ahteentie 23, NIVALA

SU 28.2. klo 14–16, Sinipiiantie 5, NIVALA

Talonäyttelyissä paikalla:
Kalusteasiantuntija Katja Törmänen puh.040 522 1095
Sisustusneuvoja Anne Lepola puh.044 576 2418

Kaikki kolme talonäyttelykohdetta ovat juuri valmistuneita uusia, kauniita koteja !

Lauantai 27.2. klo 12-14, Hermannintie 10B, YLIVIESKA
(Kalustesuunnittelu Katja Törmänen, sisustussuunnittelu Anne Lepola
Haapajärven Keittiömaailma ja Värisilmä)

Tämä koti on hyvin moderni ja selkeälinjainen. Kalusteissa on käytetty paljon kiiltävää mustaa ja valkoista, sekä harmaata puusyykuviota. Keittiössä on mustat kivitasot. Kodinkoneet ovat teräksen väriset, samoin sokkelit. Keittiöstä löytyy mm. viinikaappi, valopohjakaappeja sekä Falmecin kaunis saareketuuletin.

Kodissa on erillinen pesuhuone/saunaosasto, johon kuljetaan lasitetun parvekkeen läpi.

Sisustus:

Kiviojan talon sisustus on värimaailmaltaan valko-harmaa-musta. Kaakeleiden pintastruktuurit elävöittävät ilmettä, samoin persoonalliset tapetit.

Talon lattiassa on käytetty vaaleaa, lankkukuosista laminaattia sekä vaaleanharmaata 30x60 laattaa. Tehosteseinissä on mm. raitatapettia ja graafista kirjaintapettia.

Pesuhuoneen lattioissa on sementtisen ilmeen antavaa Concept 10x10 laattaa ja seinissä suurta vaalean harmaata 25x76 kaakelia.

Saunan yhteydessä olevan pukuhuoneen lattia on vinyllikorkkia ja väriltään grafiitin harmaa ja tehosteseinässä on käytetty tummaa, hiukan hohtavaa porotapettia.

Sunnuntai 28.2. klo 11.30-13.30, Ahteentie 23, NIVALA (Sarjanahde)
(Kalustesuunnittelu Katja Törmänen, sisustussuunnittelu Anne Lepola
Haapajärven Keittiömaailma ja Värisilmä)

Tämä koti on persoonallinen ja harmoninen. Keittiön kalusteet ovat mikrolaminoitua betonia, tasot massiivipuuta ja kiveä. Mielen kodinkoneet ovat teräksen väriset, samoin sokkelit. Tästäkin keittiöstä löytyy mm. viinikaappi, valopohjakaappeja ja Falmecin kaunis tuuletin.

Myös muiden huoneiden kalustuksessa on käytetty paljon mikrolaminoitua betonia, valkoista ja ripaus mustaa.

Kodissa on erillinen saunaosasto.

Sisustus:

Hännisen kodissa on lämminhenkinen sisustus.
Suurin osa lattiapinnasta on mantelinvaaleaa, eläväpintaista 30x60 kivikuosilaattaa. Laattojen lisäksi lattiamateriaalina on korkkia/ vinyylikorkkia.

Seinät on maalattu Värisilmän Lumokartaston vaalealla Uni-sävyllä. Makuuhuoneissa ja Tv-huoneessa on käytetty erikoisia tehostetapetteja.

Metallinenhohtoinen kuviotapetti on laitettu hauskasti jatkumona makuuhuoneesta pukeutumistilaan.

Talon yhteydessä olevan pesuhuoneen tehosteseinässä kimaltelee tyylikkään värikäs mosaiikki ja lattiat ovat betonia jäljittelevää, hieman ruskeaan taittavaa 10x10 laattaa.

Talossa erillään olevan sauna-pesuhuone-wc-tupa-osion lattia on kauttaaltaan laatoitettu samalla 15x15 Transitlaatalla. Laatan erikoinen pinta on saanut inspiraationsa sementin, metallin ja vanhojen teollisuusrakennusten maailmasta. Pesuhuoneen seinätehosteena on reippaan värikästä, kiiltävänpunaista 25x38 kaakelia ja loput ph:een seinät ovat saman sarjan valkoista 25x38 kaakelia.

Sunnuntai 28.2. klo 14-16, Sinipiiantie 5, NIVALA
(Kalustesuunnittelu Katja Törmänen Haapajärven Keittiömaailma ja Värisilmä)

Tämä koti on selkeälinjainen ja ajaton nuoren miehen koti. Keittiön kalusteet ovat mikrolaminoitua vanhaa tammea sekä usvanvalkoista maalipintaa. Tasot mattamustaa laminaattia. Koneet ovat teräksen väriset. Myös muiden huoneiden kalustus on usvanvalkoista ja tammen sävyjä.
Värisävyt kodissa ovat rauhallisia ja harmonisia.

Tervetuloa!