A la Carte -keittiöt Bistro

Keittiönäyttely

Lauantaina 23.9. klo 10-15. Tervetuloa!

Tervetuloa tutustumaan Kotkan suurimpaan keittiönäyttelyyn nyt lauantaina 23.9. klo 10-15

Haluaisitko toimivan ja kauniin keittiön? Tule tutustumaan Kotkan suurimpiin keittiövalikoimiin ja näet miltä tyylikäs ja toimiva keittiö näyttää.

Esittelyssä keittiöuutuudet!

Tule ja näe muun muassa innovatiivinen alas laskeutuva Found-kaappi ja saumattomasti kalusteisiin integroituva musiikkiyksikkö Sound Unit. Testaa myös järjestystä helpottavat mekanismit kuten korimekanismikaappi ja nerokas pienen tilan pöytäratkaisu klaffi-kaappi. Nämä, sekä muut A la Carten ja Petran keittiöuutuudet näet nyt lauantaina!

Kokkailunäytökset maistiaisineen ja maahantuojien edustajia

AEG:n edustaja kokkailee ja tarjoilee maistiaisia sekä kertoo höyryuunin erinomaisista ominaisuuksista ruoan valmistuksessa. Stalan edustaja esittelee elämää helpottavat allas- ja jäteratkaisut. Ylämaan Graniitin edusta auttaa sinua valitsemaan juuri sinun keittiöösi sopivimmat kivi- tai kvartsitasot. Tule kuulemaan lisää!

Suunnittelupalvelumme käytössäsi veloituksetta - tule ja ota keittiösi mitat mukaan!

Kokeneet myyjämme suunnittelevat asiakkaan toiveiden pohjalta aina yksilöllisen keittiön, jossa design, ergonomia ja älykkäät keittiöratkaisut yhdistyvät upeaksi kokonaisuudeksi. Ja mikä parasta - huippuammattilaisemme ovat käytössäsi veloituksetta! Voit varata maksuttoman suunnitteluajan myös vaikkapa kotiisi tästä>>

Huippuetu: Keittiöön nyt laminaattitasot kaupan päälle!

Nyt on vuoden paras hetki aloittaa keittiöremontti, sillä Keittiömaailman syksy on etuja pullollaan! Tule keittiönäyttelyyn ja ota keittiösi mitat mukaan, niin aloitetaan unelmiesi keittiön suunnittelu nyt!

Tervetuloa!