Talonäyttely LA 15.8. klo 10-14

Tuomimaantie 5, Rovaniemi (Hirvas)
Toiminnallisuuden ehdoilla tehty koti lapsiperheelle

"Tuomimaantien näyttelytalo on kokeneen rakentajaperheen yksilöllinen koti. Näissä neliöissä käytännöllisyys ja arjen toimivuus ovat ykkösasioita. Väljyyttä on sijoitettu kekseliäästi juuri sinne, missä tarve on suurin. Tilankäyttö on huolella suunniteltu erityisesti keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja arkieteisessä. Perheen isä toimii rakennusalalla ja nerokkaat tilaratkaisut ovat perheen äidin suunnittelemia. Harvoin näkee yhtä tehokkaasti toteutettuja vaatesäilytysneliöitä! Tässä keittiössä ei säilytystila lopu ihan heti, ja tila riittää myös leipomiseen. Musta kvartsitaso kruunaa ajattoman tyylin."

Keittiö:
Ovimalli 96W Delicato valkoisella alumiinilistalla / 961 Neve erikoispohjalla
Työtaso Kvartsi Pure Black, valmistaja Ceasarstone / Ylämaan Graniitti

Khh:
Ovimalli 961 Neve maalattu valkoinen
Työtasot 464 / 464 kiiltävä valkoinen laminaatti
Vedin: WKXX kantikas reelinkivedin pituuksissa
Pyykkihuolto- ja säilytys on järjestetty käytännöllisimpään mahdolliseen muotoon, eli kodinhoitohuoneen pohja on neliö. Pyykinkuivaukselle on varattu tila tason alta.

WC
Ovimalli 166 Cemento betoninvärinen mikrolaminaatti
Allas Aldina8
Vedin SK25 rst-reelinkivedin

Apueteinen ja vaatehuone;
Estrade-säilytysjärjestelmä, ovimalli Basic
Valkoinen mattalasi alumiinikehyksellä

Vaatehuone

Läpikulku täydentää ja helpottaa tiukan mitoituksen vaatehuoneen täyttöä ja käyttöä. Mitoitus on tehty 50 cm syvillä rungoilla, jolloin talon neliöitä on säästynyt kodin muihin tiloihin. Monipuolinen ja muunneltava järjestelmä muuttuu lasten kasvaessa. Vain ulkovaatteet on sijoitettu toisaalle, eteisen yhteyteen varsin toimivaan apueteiseen.

Apueteinen

Apueteinen kurasuihkuineen palvelee kodissa, jossa asuu pieniä lapsia ja lemmikkejä. Eteisen tilanjakajana toimii lasinen liukuovi. Avonaisiin runkoihin järjestetty säilytys ei estä ulkoiluvaatteita kuivumasta ja toisaalta neliöt riittävät hyvin normaalirutiineissa. Aamut ja kotiintulot ovat sitä helpommat, mitä tarkemmin vaatteille, kengille ja asusteille on paikkansa. Liukukiskoilla toimivat korit, tangot ja koukkulistat tuovat säilytykseen monipuolisuutta ja ilmavuutta.

Kaipaatko apua projektiisi - ota yhteyttä ja sovitaan maksuton suunnittelutapaaminen:

Katja Eteläinen
kalustesuunnittelija
Keittiömaailma Rovaniemi
GSM 040 738 0489
katja.etelainen@keittiomaailma.fi