Huoleton keittiöremontti

Keittiömaailman huolettomassa keittiöremontissa suunnittelu on huippuluokkaa, ratkaisut toimivia, 
aikataulut pitäviä ja työn jälki prikulleen sellaista kuin pitääkin.

 

Keittiösuunnittelua

1. Maksuton suunnitteluaika keittiösuunnittelijan kanssa

Kohti uutta keittiötä. Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen myymäläämme tai kutsu suunnittelijamme kylään. Kuuntelemme toiveesi, kartoitamme tarpeesi sekä teemme yhdessä alustavat materiaalivalinnat laajasta kaluste-, työtaso- ja kodinkonemallistostamme. Oma keittiösuunnittelijasi on apunasi remontin kaikissa vaiheissa aina ensimmäisestä ideasta toimitukseen ja asennukseen asti.

Huippusuunnittelijat palveluksessasi. Kaikki suunnittelijamme ovat kokeneita tilasuunnittelun ja visuaalisen suunnittelun ammattilaisia, joilla on vahva tietämys nykykeittiöiden vaatimuksista ja eri materiaaleista. He myös seuraavat tarkasti alan uusimpia trendejä ja teknologiaa. Lisäksi kaikki suunnittelijamme ovat suorittaneet 100 tunnin suunnitteluopinnot Novart-keittiöakatemiassa. Vuosittain suunnittelijamme tekevät yhteensä yli 10 000 yksilöllistä keittiösuunnitelmaa.

Voit siis olla varma, että saat keittiöösi odotuksesi ylittävän ratkaisun, joka on ergonomialtaan, käytettävyydeltään ja laadultaan huippuluokkaa, ja joka ilahduttaa ja näyttää hyvältä vielä 10 vuoden kuluttuakin.

 

2. Vahvistetaan suunnitelmat ja sovitaan aikataulusta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Toisella tapaamisella unelmasi alkaa muuttua todeksi: käymme yhdessä läpi visuaalisen 3D-suunnitelman, tarjouksen sekä tarvittaessa joustavat rahoitusvaihtoehtomme.

Asiantuntijamme myös tarkistaa puolestasi kaikki tarvittavat mitat sekä mm. ovien, ikkunoiden, lämpöpattereiden, vesijohtojen, kotelointien ja pistorasioiden sijainnit. 

Opastamme myös kaikissa vaadittavissa remonttiin liittyvissä lupa-asioissa ja kartoituksissa.

Valitsemme yhdessä lopulliset kalusteet ja materiaalit sekä sovimme remonttiaikataulusta. Voit tehdä valinnat turvallisin mielin, sillä suunnittelijamme kantaa vastuun siitä, että kalusteet ja kodinkoneet sopivat yhteen ja toimivat optimaalisesti keittiössäsi. Remontti voi alkaa.

Keittiömaailma huoleton keittiöremontti

 

Keittiömaailman huoleton keittiöremontti

3. Keittiön asennus

Kohta on valmista. Puramme vanhan keittiön ja asennamme uuden.

Tinkimättömällä ammattitaidolla Lahden tehtaallamme valmistettu keittiö toimitetaan kotiisi turvallisesti ja kuljetusvakuutettuna.

Tehdaskoottu, valmiina moduuleina toimitettava keittiö on helppo asentaa ja sen toimivuus sekä kestävyys on taattu.

Rautainen remontti- ja asennustiimimme tekee työnsä tarkasti, viimeistellysti ja aina aikataulussa. 

Hoidamme puolestasi paikalle myös putki- ja sähkömiehet oikeaan aikaan, joten remontti sujuu mutkattomasti, ilman turhia viivästyksiä.

 

4. Lopputarkastus ja koko käyttöiän kattava takuu

Huoletonta elämää. Lopuksi tarkistamme, että työn jälki on moitteetonta ja että uusi keittiösi on prikulleen sellainen kuin pitikin.

Ja mikä parasta, kaikille Keittiömaailman keittiöille myönnetään koko niiden käyttöiän kattava takuu materiaali- ja valmistusvirheiden osalta.

Nyt voit nauttia uudesta keittiöstäsi – olet sen ansainnut.

PS. Jos joskus myöhemmin tarpeiden muuttuessa haluat vielä täydentää keittiötäsi, onnistuu se varsin kätevästi Keittiömaailman kautta.

Peukut ylös
Keittiömaailman huoleton keittiöremontti

Keittiömaailman

huoleton

keittiöremontti