Keittiöalan ammattilaiseksi

Kauppias / Myymäläpäällikkö

Toimiala:
Kauppias / Myymäläpäällikkö
Sijainti:
Turku
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen

KEITTIÖMAAILMA on Suomen suurin keittiöalan erikoisliikeketju. Ketjuun kuuluu 33 myymälää ja
n. 140 keittiöalan ammattilaista.Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaksi kotimaista merkkikeittiötä, A la Carte- ja Petra-keittiöt. Mallisto sisältää huipputuotteita sekä keittiöalan uusimmat innovaatiot. Kalusteiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman kylpyhuone- ja säilytyskalusteita, sekä alansa huippumerkkejä altaista, hanoista, valaisimista ja kodinkoneista.

Etsimme nykyaikaista myynnin ja henkilöstön vetäjää

KAUPPIAAKSI/MYYMÄLÄPÄÄLLIKÖKSI

Turun Keittiömaailma-myymälöihin

Otat kauppiaana/myymäläpäällikkönä yrittäjämäisen veto-vastuun kahdesta myymälästä, myynnistä ja henkilöstöstä. Tukenasi on Suomen suurimman ja vakavaraisimman toimijan Novart Oy:n vahva myyntiorgani-saatio, valmiin konseptin edut sekä alan parhaat työvälineet. Tehtäväkenttä on haastava mutta palkitseva. Arvostamme kokemusta myynti- ja tiimijohtamisessa sekä rakennusalan tuntemusta että kaupallista osaamista. Osallistut myös itse myyntityöhön ja olet esimerkkinä tiimillesi. Olet myyntihenkinen ja jo siis alan konkari tai uusi kyky. Tässä on elämäsi tilaisuus.

Lisätietoja tehtävästä Keittiömaailman myynnin kehityspäällikkö Lasse Latvatalolta puh. 040 865 6449. Hakemukset 21.5.2017 mennessä osoitteeseen Novart Oy, PL 10, 15561 NASTOLA tai @-posti lasse.latvatalo@novart.fi. Viitetunnus “KM-Turku haku”

Keittiöalan ammattilaiseksi >>