Keittiöalan ammattilaiseksi

Kalustesuunnittelija-myyjä

Toimiala:
Suunnittelu ja myynti
Sijainti:
Lahti
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen

Haluatko tehdä töitä laatutuotteiden parissa?

Novart Oy on Suomen suurin keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden toimittaja, jonka laatumerkkeihin kuuluvat A la Carte- ja Petra-keittiöt. Toimimme osana Euroopan markkinajohtajaa – Nobia-konsernia. Keittiömaailma-myymäläketju käsittää nyt 33 myymälää, joissa keittiökalusteiden lisäksi myydään korkealuokkaisia kylpyhuone- ja säilytyskalusteita, kodinkoneita, altaita, hanoja ja kivitasoja.

KASVAVAN KYSYNNÄN JOHDOSTA HAEMME LAHDEN KEITTIÖMAAILMAAN TAVOITEHAKUISTA

KALUSTESUUNNITTELIJA-MYYJÄ

Sinua odottaa haastava suunnittelu- ja myyntityö laadukkaiden tuotteiden parissa.

Vastaat itsenäisesti omista asiakkaistasi. Odotamme että koulutuksesi ja kokemuksesi liittyy kalustesuunnitteluun sekä sisustamiseen. Myös remontoinnin ja rakentamisen kokemus katsotaan eduksi. Toivomme myös kokemusta kaupallisesta alasta ja toivomme sinulta löytyvän näyttöjä asiakaspalvelusta ja myyntityöstä.

Tarjoamme sinulle jatkuvan koulutuksen lisäksi markkinoiden parhaat työkalut toimenkuvasi toteuttamiseen ja mahdollisuuden erinomaiseen tuloksentekoon alan johtavilla merkkituotteilla.

Lisätietoja toimenkuvasta antaa Lahden Keittiömaailman myymäläpäällikkö Vesa Ulmanen 050 464 7828. Hakemukset pyydetään 20.9.2017 mennessä vesa.ulmanen@keittiomaailma.fi

Keittiöalan ammattilaiseksi >>