Keittiöalan ammattilaiseksi

Kalustesuunnittelija - myyjä

Toimiala:
Suunnittelu ja myynti
Sijainti:
Turku
Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen

Suomen johtava keittiöalan toimija etsii nyt tiimiinsä vahvistusta. Oletko etsimämme

KEITTIÖMYYNNIN AMMATTILAINEN

Haemme osaavaa ja energistä myynnin ammattilaista, joka haluaa tuoda oman lisäpanoksensa huipputiimiimme ja luoda ihmisille unelmia keittiöiden muodossa. Omaat vahvan myyntitaustan, olet kunnianhimoinen ja haluat asettaa tavoitteet korkealle. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja siitä, kun voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa työn tulokseen.

Monipuolinen työnkuva sisältää kalustesuunnittelua, asiakashankintaa ja myyntiä. Keittiömaailman tuotteet tarjoavat mahdollisuuden luoda laadukkaita ja uniikkeja keittiö- ja kalustekokonaisuuksia. Varmistamme henkilöstömme menestymisen työssä tarjoamalla kattavan koulutuksen, markkinoiden parhaat työkalut sekä motivoivan palkkarakenteen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Käy täyttämässä hakemus viimeistään 8.3.2018 mennessä TÄÄLLÄ >>

Lisätietoja antaa Keittiömaailman kauppias Marika Hulmi, 050 464 0675 sekä Novart Oy:n myyntipäällikkö Mika Seitsonen 0400 852456.

KEITTIÖMAAILMA on Suomen suurin keittiöalan erikoisliikeketju. Ketjuun kuuluu 33 myymälää ja n. 140 keittiöalan ammattilaista. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaksi kotimaista merkkikeittiötä, A la Carte- ja Petra-keittiöt. Mallistomme sisältää alan parhaat tuotteet sekä uusimmat innovaatiot. Keittiökalusteiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman kylpyhuone- ja säilytyskalusteita, sekä alansa huippumerkkejä altaista, hanoista, valaisimista ja kodinkoneista.