Kodinkoneet

Keittiömaailmassa ovat edustettuina lähes kaikki huippukodinkonemerkit. Laaja valikoima kodinkoneita palvelee keittiönostajan tarpeita monipuolisesti: saat kaiken haluamasi pyykinpesukoneista kaasuliesiin asiantuntevan opastuksen kera. Hankkimalla koneet samasta paikasta varmistat samalla niiden yhteensopivuuden keittiöösi.

AEG, Electrolux, Miele, Siemens, Festivo, Whirlpool, Elica, Gaggenau (tietyt KM myymälät)

AEG fiiliskuva

Kodinkoneet

Keittiöremontin yhteydessä on järkevää vaihtaa myös kodinkoneet - jo pelkästään nykykoneiden energian säästön takia, mutta myös uusien elämää helpottavien toimintojen vuoksi. Keittiömaailma tarjoaa laajan valikoiman kodinkoneita, jotka eivät ole vain käytännöllisiä, vaan hivelevät myös silmää. Kun ostat kodinkoneesi meiltä, varmistamme, että ne sopivat saumattomasti kalusteisiin ja ovat oikein sijoitettuja. Näin uudet kodinkoneesi toimivat optimaalisesti ja energiaa säästäen.

Keittiömaailma kodinkoneet

AEG höyryuuni

AEG:n höyryuunin avulla viet leivonnan ja paistamisen uudelle tasolle. 25% höyrytoiminto säilyttää ruoan kosteuden. Paistolämpömittari varmistaa täydellisen kypsyysasteen ja pyrolyysitoiminnon ansiosta uunin puhdistaminen on helpompaa kuin koskaan.

AEG-höyryuuni
AEG kuivaava pesukone

AEG kuivaava ÖKOKombi -pesukone

AEG:n ainutlaatuisella ÖKOKombi -kuivaavalla pesukoneella saat täydelliset pesu- ja kuivaustulokset. Tilaa säästävällä yhdistelmällä peset 9 kg ja kuivaat 6 kg pyykkiä. AEG on maailman tehokkain kuivaava pesukone, sillä se kuivaus perustuu hellävaraiseen lämpöpumpputekniikkaan. OptiSensen avulla et ylipese tai -kuivaa pyykkiä, vaan se huolehtii juuri oikeasta ohjelman pituudesta.

Siemens flexInduction

Joustava keittoalue tunnistaa automaattisesti astian koon ja sijainnin ja kuumentaa juuri oikean kokoisen alueen. Sopii käytettäväksi yhdessä lisävarusteidemme kanssa – grillitaso, teppanyaki ja paistoastia – jännittävien ruokalajien valmistukseen.

Siemens varioFlex Plus basket

Olipa kyseessä sitten lautaset, kattilat, kupit tai viinilasit, kaikille astioille löytyy nopeasti paikka Siemens-astianpesukoneesta, jossa on varioFlex- tai varioFlex Plus -korit. Tämä on esimerkiksi käytännöllisten lautastukien ansiota, sillä ne voidaan nostaa ylös astioiden suojaamiseksi aina tarpeen mukaan.

Ja jos tarvitset tilaa suurelle määrälle laseja, varioFlex Plus -järjestelmän alakoriin voi asettaa kaksi riviä laseja.