Kylpyhuonekalusteet

Keittiömaailman kylpyhuoneet

Kylpyhuone ja wc-tilat ovat pienistä neliöistään ja monipuolisesta käytöstään johtuen vaativa kalustettava. Olipa sitten kyseessä lämminhenkinen pieni intiimi kylpyhuone tai isompi spa-hyvinvointihuone, niin kummassakin tarvitaan altaan ja juoksevan veden lisäksi kaappitilaa. Usein kylpyhuoneissa säilytetään useamman henkilön henkilökohtaisia tarvikkeita, joten kalusteyksiköiden, hyllyköiden ja laatikostojen suunnittelussa myös tämä tila kannattaa huomioida.

Keittiömaailman kylpyhuonemallisto on laaja ja Keittiömaailman kalustemyyjä suunnittelee kalusteet aina yksilöllisesti tilan mukaan. Vaihtoehtoja ja ideoita löytyy – tyyli ja toimivuus huomioiden.

Tältä sivulta löytyy muutama esimerkki sekä hintaesimerkkejä. Lisää tietoa ja malliryhmiä löydät lähimmästä myymälästäsi. Voit myös varata myymälään maksuttoman suunnitteluajan.

Kylpyhuone hintaesimerkki Sani
Nyt kylppäri kuntoon - Sani60K

845 €

SANI60K Sisältää laatikoston altaalle UBM6KYZ6B seinäkiinnitysheloilla ja rst reelinkivetimillä, altaan ALDINA6 vesilukolla, peilikaapin UWE6PE/W95 kromi CRLA vetimillä ja LED-valaisimen LSLED50K. Laatikoston ovimalli on Narew 683A, kiiltävä valkoinen laminaattiovi/valkoinen abs-reunanauha

Nyt kylppäri kuntoon - Sani60L

729 €

SANI60L Sisältää laatikoston altaalle UBM6KYZ6B seinäkiinnitysheloilla ja reelinkivetimillä, altaan ALDINA6 vesilukolla ja LED-valopeilin LEDPEILI6. Laatikoston ovimalli on Narew 683A, kiiltävä valkoinen laminaattiovi/valkoinen abs-reunanauha

Lähin myymälä Keittiömaailma
Nyt kylppäri kuntoon - Sani80K

1031 €

SANI80K Sisältää laatikoston altaalle UBM8KYZ8B seinäkiinnitysheloilla ja rst reelinkivetimillä, altaan ALDINA8 vesilukolla, peilikaapin UWE8PE /W95 kromi CRLA vetimillä ja LED-valaisimen LSLED5OK. Laatikoston ovimalli on Narew 683A, kiiltävä valkoinen laminaattiovi/valkoinen abs-reunanauha

Nyt kylppäri kuntoon - Sani80L

898 €

SANI80L Sisältää laatikoston altaalle UBM8KYZ8B seinäkiinnitysheloilla ja rst reelinkivetimillä, altaan ALDINA vesilukolla ja LED-valopeilin LEDPEILI8. Laatikoston ovimalli on Narew 683A, kiiltävä valkoinen laminaattiovi/valkoinen abs-reunanauha

Kylpyhuone kuvasto Keittiömaailma

Selaa kylpyhuone kuvastoa >>

Kylpyhuonekalusteet äiti ja poika

Kylpyhuoneet

Keittiömaailma tarjoaa luksusta kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin, jottei kylpyhuone kalpenisi keittiön rinnalla. Parhaat mahdolliset materiaalit ja monipuolinen mallisto luovat kylpyhuoneillesi yksilölliset puitteet.

Pieneenkin kylpyhuoneeseen saa lisää tilaa esimerkiksi yläkaapistorivillä. Purkit ja muut pienet tavarat pysyvät järjestyksessä laatikostoissa. Peilipinta puolestaan antaa tilan tuntua ahtaaseen kylpyhuoneeseen.

Suuremmissa huoneissa voi luoda spa-tyylillä rentouttavan kokonaisuuden, jossa viettää aikaa nautiskellen.

Valaistus on tärkeässä osassa kylpyhuoneessa. Kannattaakin miettiä, että valaistus on oikeanlaisella valolla sekä oikeissa paikoissa, jotta toimiminen kylpyhuoneessa olisi mutkatonta.