Kasvit huonekaluina – ajattele ikkunalautaa pidemmälle

Keittiön uusi ilme ID 2017 | 1

A la Carte -keittiöt Kitchen ID  - Keittiön uusi ilme

Millainen planeettamme olisi ilman kasveja? Millaista ruokamme olisi ilman niitä? Ei ole olemassa huonoa hetkeä tai huonoa paikkaa ylistää elämämme kasveja. Keittiö on kenties luonnollisin osa kotiamme, jonka voi täyttää kaikenmuotoisella ja -kokoisella vehreydellä. 

Jopa pienen pieneen keittiöön voi tehdä tilaa mahtavalle peikonlehdelle tai tuuhealle limoviikunalle. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa jollakin sellaisella kasvilla, joka on sekä kaunis että hyödyllinen ruoanvalmistuksessa, kuten laakeripuu. Laakeripuita löytyy lähes kaikenkokoisina, ja niiden lehdet antavat hienovaraista syvyyttä ja maun rikkautta useimpiin pitkän kypsytyksen vaativiin ruokalajeihin. Keittiön kasvit voi lisäksi sijoittaa lähes miten vain. Voit antaa niiden ryöpytä kaapistojen laelta, asettaa ne suoraan lattialle tai ripustaa ne ikkunalle.

Ajattele toisin sanoen ikkunalautaa pidemmälle!

”Kasvit ovat luonnollinen tapa tehdä keittiöstä elävän tuntuinen, ja ne pitävät myös ilman raikkaana. Kun suunnittelemme keittiöitä, pyrimme sisällyttämään niihin niin paljon avosäilytysratkaisuja kuin mahdollista, jotta kasveille riittäisi enemmän tilaa keittiössä.”

Maja Påhlman, tuotesuunnittelu- ja tuotekehitysjohtaja