Asuntomessut Porissa 2018

Asuntomessut järjestetään 6.7.-5.8. Porissa. Keittiömaailma on mukana neljässä kohteessa. Tutustu upeisiin kohteisiimme!

Vuoden 2018 Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Alueelle on rakennettu myös mm. palvelutalo sekä päiväkoti. Asuntomessualue sijaitsee Karjarannassa, joka on kävelyetäisyydellä keskustasta.

Keittiömaailmalla on messuhallissa oma osasto, jossa esittelemme uuden A la Carten uutuuden, Urban-keittiön. Ajan hermoilla olevassa kaupunkikeittiössä korostuvat tuoreus ja teknologia. Urban Gardenin avulla keittiöön voi perustaa oman yrttitarhan. Uudet säilytysratkaisut auttavat vähentämään hävikkiä ja A la Carten innovaatio, sähköisesti nouseva kulmamekanismi, hyödyntää kulmat kätevänä säilytystilana.

Kalusteemme löytyvät seuraavista kohteista:

Kohde 8 Jukkatalo Voima
Kohde 21 Jokilammi
Kohde 25 Kodin Terra-talo
Oheiskohde Otso

Vihreän sävyjä

Lataa kartta ja kohdetietomme tästä >>

Asuntomessut Pori kartta Keittiömaailma kohteet

Uutiset & Ajankohtaiset Asuntomessut 2021

Asuntomessut 2021 järjestetään Lohjalla 9.7.-8.8. Keittiömaailma on mukana kuudessa esittelykohteessa. Pääset myös kokemaan uuden, upean Nordic Nature -keittiömalliston osastollamme messuhallissa.

Lue lisää aiheesta Asuntomessut 2021

Uutiset & Ajankohtaiset Rovaniemelle Suomen kuudes Uuden ajan keittiömyymälä 2.0

Rovaniemen Keittiömaailma muutti uusiin avarampiin tiloihin. Samalla myymälästä tuli Lapin ensimmäinen ja Suomen kuudes digitaalisuuteen ja kokemuksellisuuteen perustuva Uuden ajan keittiömyymälä.

Lue lisää aiheesta Rovaniemelle Suomen kuudes Uuden ajan keittiömyymälä 2.0

Uutiset & Ajankohtaiset Unelmien keittiö -webinaari 22.4.

Haaveiletko uudesta keittiöstä, mutta et tiedä mistä aloittaisit. Olet sitten päivittämässä vanhaa keittiötä, rakentamassa uutta tai kiinnostunut keittiösuunnittelusta, osallistu Unelmien keittiö -webinaariin!

Lue lisää aiheesta Unelmien keittiö -webinaari 22.4.

Uutiset & Ajankohtaiset Asuntomessut 2020

Asuntomessut 2020 järjestetään tänä vuonna Tuusulassa 3.-30.8. Keittiömaailma pääsi suunnittelemaan unelmien keittiön 9 upeaan esittelykohteeseen.

Lue lisää aiheesta Asuntomessut 2020