Keittiömaailma

Sinulla on varmasti mielikuva keittiöstä, jollaisen haluaisit. Tule lähimpään Keittiömaailman myymälään, Suomen oloissa ainutlaatuiseen keittiötaloon, jossa sinulle tarjoutuu mahdollisuus tutustua laadukkaisiin tuotteisiin yhdessä ja samassa paikassa. Poimi laajasta valikoimasta omat mieltymyksesi ja varaa suunnitteluaika.

Yhteistyössä ammattitaitoisen keittiösuunnittelijan kanssa löydät muotoilultaan, toimivuudeltaan ja hinnaltaan juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Kaikki keittiömme valmistetaan tilauksesta taitavien puusepänammattilaisten käsissä omalla tehtaallamme Nastolassa. Katso videolta, millainen on keittiön matka suunnittelupöydältä toteutukseen:

TAUSTALLA SUOMEN JA EUROOPAN SUURIMMAT KEITTIÖALAN YRITYKSET
Ylivoimaisen laajan valikoiman lisäksi Keittiömaailman vahvuus on paikalliset olosuhteet hyvin tuntevissa kauppiaissa. Taustatuen varmistaa kalusteet valmistava Novart, joka on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja. Novart taas kuuluu Nobia-konserniin, joka on Euroopan suurin keittiöalan yritys.

FI-TUOTESERTIFIKAATTI
Tuotesertifikaatti on puolueettoman osapuolen todistus siitä, että valmistettavat tuotteet täyttävät määriteltyjen standardien ja määräysten vaatimukset valmistuksen laadunvarmistuksen ja tuotteen ominaisuuksien osalta.

ISO 14001 YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ
Sertifioitu ISO 14001 järjestelmä kertoo asiakkaille, että yritys minimoi aktiivisesti yrityksen omien prosessien, tuotteiden ja palvelujen ympäristölle aiheuttamaa rasitusta sekä pyrkii vaikuttamaan alihankkijoidensa ympäristötoimintaan. Sertifioitu ympäristöjärjestelmä takaa myös, että yritys noudattaa toiminnoissaan ympäristömääräyksiä ja -lakeja.

Kaikki myymälämme löydät täältä.

 • Valmistaja

  Laadun takaa Suomen suurin
  keittiökalustevalmistaja Novart Oy,
  PL 10, Nastola.
  Novart Oy:lle myönnetyt ja
  käytössä olevat sertifikaatit:
  FI-tuotesertifikaatti ja
  ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.

Asuntomessut 2018 Jukkatalo Voima, Petra-keittiöt

Avainlippu

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki.
Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu
on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Novart Oy tehdaskuva

Novart Oy Nastola

Laadun takaa Suomen suurin keittiökalustevalmistaja Novart Oy, PL 10, Nastola.