A la Carte -keittiöt Alone 371

Osallistu Habitare lippuarvontaan!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Habitare-messuille tutustumaan alan trendeihin ja uutuuksiin.

Arvomme 3 lippupakettia Habitare-messuille. (2 sisäänpääsyä/paketti). Liput arvotaan 10.9. klo 8.

Jos et ole jo uutiskirjeemme tilaaja, niin nyt kannattaa tilata. Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken lisäksi yhden lippupaketin.

*Arvonnan säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään. Kilpailuun voi osallistua 3.9.-10.9.2018 klo 8:00 välisenä aikana. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonnassa sovelletaan Suomen arpajaislakia. Arvonnan järjestäjä suorittaa palkintoon liittyvän arpajaisveron. Arvontapalkintoa ei voi lunastaa rahana. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että osallistuja on hyväksynyt arvonnan säännöt.

Palkinto arvotaan 10.9.2018 ellei toisin ilmoiteta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle. Järjestäjällä on oikeus ilman eri korvausta julkaista voittajan nimi missä tahansa mediassa. Palkinto arvotaan uudelleen 12.9. jos voittajaa ei tavoiteta.

Palkintona on 3 kpl kahden hengen lippupaketteja sekä uutiskirjeen tilaajien kesken 1 kpl lippupakettia. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestää: Keittiömaailma