AlaCarte-keittiöt pariskunta Keittiömaailma

*************

Voita

pikainen

miniloma!

*************

Voita hotelliyö kahdelle!

Osallistu kilpailuun ja voita keväinen miniloma!

Arvomme lahjakortteja 10 kpl. Kilpailuun voi osallistua 9.-19.3. välisenä aikana.
HUOM! Lahjakortit ovat voimassa 23.4.2017 saakka, joten pikaista minilomaa olisi nyt tarjolla.

KISA ON PÄÄTTYNYT

Keittiömaailmassa myydään A la Carte ja Petra keittiöitä. Missä ne valmistetaan?

*Arvonnan säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt lukuun ottamatta järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä tai heidän perheenjäseniään. Kilpailuun voi osallistua 9.3.-19.3.2017 välisenä aikana. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonnassa sovelletaan Suomen arpajaislakia. Arvonnan järjestäjä suorittaa palkintoon liittyvän arpajaisveron. Lahjakortti on käytettävä 23.4.2017 mennessä.

Arvontapalkintoa ei voi lunastaa rahana. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että osallistuja on hyväksynyt arvonnan säännöt. Palkinto arvotaan maanantaina 20.3. ellei toisin ilmoiteta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle. Järjestäjällä on oikeus ilman eri korvausta julkaista voittajan nimi missä tahansa mediassa.

Palkintona on kahden hengen hotelliyö lahjakortti. Lahjakortteja arvotaan 10n kpl. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestää: Keittiömaailma