Voita unelmiesi keittiö!

Osallistu varaamalla aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun Tai tilaamalla uutiskirjeemme

Tässä kilpailussa on vain voittajia. Kaikki saavat suunnitelman ja kustannusarvion uudesta, kotimaisesta keittiöstä, jossa toiminnallisuudet on hiottu loppuun asti. Kaiken lisäksi yksi voittaa unelmiensa keittiön.

Anna meidän suunnitella keittiöstäsi todellinen kotisi sydän. Kaikkien 6.4.-30.9.2020 tarjouksen saaneiden kesken arvotaan 10 000 euron arvoinen kotimainen keittiö.

Varaa suunnitteluaika helposti tästä >> 

Voit osallistua arvontaan myös tilaamalla uutiskirjeemme >>

A la Carte -keittiöt Urban Neve
Katso voita keittiö -arvonnan säännöt täältä
×

Voita keittiö -arvonnan säännöt

A la Carte -keittiöt Urban Neve

1. Arvonnan järjestäjä: Keittiömaailma / Novart Oy, Kouvolantie 225, 15560 Nastola

2. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat a) pyytäneet ja saaneet Keittiömaailmalta tarjouksen keittiöremontista tai uudiskohteen kiintokalusteista 6.4.-30.9.2020 välisenä aikana tai b) tilanneet Keittiömaailman uutiskirjeen kilpailuaikana 30.9.2020 mennessä. Uutiskirjeen tilauksen on oltava voimassa arvontahetkellä. Järjestäjän palveluksessa olevat henkilöt eivät saa osallistua arvontaan.

3. Tarjouksen antaminen edellyttää, että asiakas varaa maksuttoman suunnitteluajan Keittiömaailman asiantuntijalle joko verkkotapaamiseen tai myymälätapaamiseen.

4. Suunnitteluajan voi varata verkkosivuilta keittiomaailma.fi/varaa-suunnitteluaika. Uutiskirjeen voi tilata verkkosivuilta keittiomaailma.fi/magazine/tilaa-uutiskirje.

5. Arvonta suoritetaan kahden viikon sisällä osallistumisajan päättymisestä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä tai uutiskirjetilauksia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

6. Osallistuneiden kesken arvotaan ilmoitettu palkinto. Palkinnon arvo on tarjouslaskelman mukainen keittiöremontin arvo, maksimissaan 10 000 euroa (ovh. hinta). Palkinnon voi käyttää vain Suomessa sijaitsevaan kohteeseen. Palkintoon sisältyvät kalusteet, kodinkoneet, tasot, oheistuotteet (kuten allas ja hana). Asennustyö hinnoitellaan erikseen. Mikäli voittaja on jo ehtinyt hankkia uuden keittiön Keittiömaailmasta, voittosumman voi käyttää Keittiömaailman muihin tuotteisiin, kuten kodinkoneisiin, kylpyhuonekalusteisiin tai säilytysjärjestelmiin. Vaihtoehtoisesti voittajalle voidaan palauttaa maksettu kauppasumma maksimissaan ehtojen mukaiseen arvoon asti.

7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

8. Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

9. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

11. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaan. Lue lisää täältä
Pidätämme oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Keittiömaailma rahoitus

Keittiömaailma rahoitus

Ensimmäiset 12 kk korotonta maksuaikaa kaikille ostoksillesi.

Lue lisää