A la Carte -keittiöt Alone 371
Petra-keittiöt Willa

Rakenna & Remontoi -messut 25.-27.1.

Tervetuloa osastollemme 15B!

Keittiömaailma Rakenna & Remontoi –messuilla!

Myyrmäki-halli 25.-27.1.
PE 11-17, LA-SU 10-17

Osasto 15B

Pääkaupunkiseudun Keittiömaailmojen keittiösuunnittelijat esittelevät uutuuksia ja kertovat keittiön hankinnasta. Ota keittiösi mitat ja valokuvia mukaasi ja tule sopimaan suunnittelusta!

Osastollamme näet Keittiömaailman upeat A la Carten Urban ja Petran Willa –keittiökonseptit sekä keittiöiden uudet innovaatiot:

A la Carten Urban-keittiön innovaatiot Urban Nouseva kulma, Urban Garden yrttikehikko ja -purkit ja Garden-kasvivalo, Urban-vihanneslaatikko, Found-seinäkaappi, Legrabox-laatikostot sekä aamiaiskaappi uunilla ja sensoreilla.

Petran Willa keittiön innovaatiot Willa-avopääty, Willa-lautasteline, Willa-naulakkolauta ja Willa-ovihylly sekä aamiaiskaappi ja kuivauslaatikko.

Osastollamme tapaat myös yhteistyökumppanimme:

  • AEG/Electrolux edustaja Marinka Hollming-Pietarinen (PE 11-15, LA 10-17 JA SU 10-15)
  • MIELE edustaja Mia Pajula (PE 11-16, LA 10-15 ja SU 12-16)

Tule kuuntelemaan tietoiskumme

Esityslavalla pe 25.1. klo 14-14.30

Miksi keittiöremontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä?
Keittiömaailma/VJ-Profit Oy, Linjasaneerausmyynti, projektipäällikkö Leevi Sundberg

Linjasaneerausmyynnin vetäjä Leevi Sundberg esittelee Keittiömaailman palvelumuodon, joka tarjoaa hyötyä paitsi putkiremonttikohteen asukkaalle ja taloyhtiölle myös hallitukselle, isännöitsijälle ja putkiurakoitsijalle.
Tule kuulemaan, miksi osakkaan keittiösuunnittelu kannattaa ottaa osaksi hankesuunnitteluvaihetta ja miten keittiöremontit toteutetaan vaivattomimmin.

Esityslavalla la ja su 26.-27.1. klo 14-14.30

Keittiötrendit ja uutuudet Euroopasta 2019
Keittiömaailma Helsinki Fabianinkatu, myymälävastaava Päivi Eloranta

Pääkaupunkiseudun Keittiömaailma-myymälöistä 10 huippusuunnittelijan tiimi tutustui uutuuksiin tammikuun LivingKitchen 2019 –messuilla Kölnissä. Näe uunituore kuvakooste parhaista keittiöstä ja suunnitteluideoista!

Tavataan messuilla!