Keittiömaailma Helsinki Runeberginkatu

Yhteystiedot

Runeberginkatu 57
00260 Helsinki

Puh.: 010 2193656

Sähköposti: info.helsinki@keittiomaailma.fi

Aukioloajat

Tänään
Suljettu
maanantai
tiistai
 
keskiviikko
torstai
perjantai
lauantai
sunnuntai

Suosittelemme varaamaan ajan verkkotapaamiseen tai myymälään. Näin turvaamme paremmin asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden.

A la Carte -keittiöt Bistro  Circolo, Alone ja Ferro

Haluamme varmistaa turvallisen asioinnin sinulle ja henkilöstöllemme; varaathan tapaamisajan ennakkoon kätevään verkkotapaamiseen tai myymäläämme. Varaa suunnitteluaika tästä>>

Helsingin Keittiömaailma on monipuolinen, ammattitaitoinen ja palveleva monien merkkien studiomyymälä. Meiltä saat saman katon alta kaiken, mitä keittiöösi tarvitset: keittiökalusteet, kodinkoneet, tasot, altaat, hanat, valaisimet, suunnittelupalvelun, asennuksen tai vaikkapa koko keittiöremontin.

Valikoimiimme kuuluvat myös kodin muiden tilojen kiintokalusteet mm. kodinhoitohuoneen kalusteet, liukuovelliset säilytysjärjestelmät ja kylpyhuonekalusteet. Kiintokalusteet suunnitellaan aina yksilöllisesti huoneen mittojen ja asukkaan toiveiden mukaisesti.

Helsingin myymälässämme on esillä eri tyylisiä ja kokoisia keittiökokonaisuuksia. Mallikeittiöissä voit tutustua keittiön toiminnallisuuteen, mekanismeihin ja lisävarusteisiin. Materiaalimaailmastamme löytyvät ovi- ja tasomallien lisäksi uusimmat kuvastot ja esitteet.

Tiimimme

Heini Kovanen

Heini Kovanen

Äitiysvapaalla

050 585 4305

heini.kovanen@keittiomaailma.fi

Maarit Vettenranta

Maarit Vettenranta

Suunnittelu ja myynti (på svenska)

044 7812775

maarit.vettenranta@keittiomaailma.fi

Virpi Koskinen

Virpi Koskinen

Suunnittelu ja myynti

045 278 3374

virpi.koskinen@keittiomaailma.fi