A la Carte -keittiöt Alone 371

Keittiö 2018 -messut

Tule kuulemaan alan asiantuntijoilta keittiöremontista 8.9. lauantaina

Pohjois-Suomen suurimmat Keittiömessut
LA 8.9. klo 10-16. Tervetuloa!

Tule ja näe syksyn parhaat keittiöideat Oulun Kempeleentien Keittiömaailmassa LA 8.9. Paikalla olevilta asiantuntijoilta saat parhaat vinkit keittiöremonttiin, tai vähän isompaankin remonttiin. Tule hakemaan Pohjois-Suomen suurimmasta keittiönäyttelystä ideat elämäsi toimivimman ja kauneimman keittiön toteuttamiseksi

Alan asiantuntijat paikalla

Tapahtumassa on paikalla remontissa tarvittavien eri alojen ammattilaisia. Tule kuulemaan vinkkejä ja viimeisimmistä keittiötrendeistä.
Yhteistyökumppanit: Gaggenau, Siemens, AEG, Electrolux, Miele, Damixa, Franke, Stala, Santander, Ylämaan Graniitti, Cosentino, TuplaR, Oras, LVI-Pitkälä Oy, Oulun Sähköasennus Oy, Mikem Oy, DecodesignOy

Syksyn sisustustrendiluennot klo 11 ja 14

Klo 11:00 ja 14:00 Milla Salonius Decodesign Oy:stä kertoo sisustustrendeistä

Kokkailunäytökset maistiaisineen!

Tule katsomaan, kuinka mehevä mallasleipä valmistuu pitsakivellä Gaggenaun höyryuunilla ja ihastumaan AEG:n Sous Vide höyryuunilla valmistettuun lihaan ja kauden kasviksiin. Siemens esittelee induktiotasojen uuden fryingSensor- toiminnon - tule katsomaan, kuinka saadaan täydelliset bataattiranskalaiset kotikeittiössä. Mielen edustaja esittelee kalusteisiin integroitavan kahvikoneen erikoiskahvimaistiaisineen Crème brûléen kera. Tervetuloa herkuttelemaan!

Asiantuntijoiden vinkit altaiden, hanojen sekä kvartsi- ja kivitasojen valintaan!

Paikalla Damixan, Oraksen, Franken, Stalan, Cosentinon ja Ylämaan Graniitin asiantuntijat opastamassa tuotteiden valinnassa ja kertomassa uutuuksista.

MIA Designin ensimmäinen pop up-myymälä!

Keittiömessuillamme MIA Design myy supersuosittua Musta5101 keittiötuotesarjaa sekä muita tuttuja suosikkeja valikoimastaan. Myyntipisteellä on luvassa myös arvontaa, pop up tarjouksia ja sisustusvinkkejä!

Maksuton keittiön suunnittelupalvelu!

Asiantuntevat keittiömyyjämme ovat käytettävissäsi veloituksetta. Tervetuloa varaamaan oma suunnitteluaikasi tai voit varata maksuttoman suunnitteluajan myös tästä>>

MESSUETU:

Suunnitteluajan viikonlopun aikana varaaville lahjaksi 50 € ruokakassilahjakortti ja keittiön 31.10.2018 mennessä tilaaville 250 € ruokakassilahjakortti kaupan päälle!

Tervetuloa messuilemaan!

Keittiömaailma Oulu yhteystiedot >>
Varaa maksuton suunnitteluaika Oulun myymälään >>