Rigato-keittiö valkaistu tammi

Keittiö 2019 -messut 7.9.

Tervetuloa hakemaan parhaat vinkit uuden keittiön hankintaan alan asiantuntijoilta!

POHJOIS-SUOMEN SUURIMMAT KEITTIÖMESSUT
LA 7.9. KLO 10-16. TERVETULOA!

Tule ja näe syksyn parhaat keittiöideat Oulun Kempeleentien Keittiömaailmassa LA 7.9. Paikalla olevilta asiantuntijoilta saat parhaat vinkit keittiöremonttiin, tai vähän isompaankin remonttiin. Tule hakemaan Pohjois-Suomen suurimmasta keittiönäyttelystä ideat elämäsi toimivimman ja kauneimman keittiön toteuttamiseksi.

ALAN ASIANTUNTIJAT PAIKALLA

Tapahtumassa on paikalla remontissa tarvittavien eri alojen ammattilaisia. Tule kuulemaan vinkkejä ja juttelemaan omasta projekstistasi.

Yhteistyökumppanit: Damixa, AEG, Electrolux, Gaggenau, Siemens, Franke, Stala, Santander, Oras, Miele, LVI-Pitkälä Oy, TuplaR Oy, Ylämaan Graniitti Oy, Festivo, Mikem Oy, Oulun Sähköasennus Oy

Maistiaisia ja kokkailunäytöksiä

AEG, Miele ja Gaggenau järjestävät kokkailunäytöksiä pitkin päivää. Pääset myös itse maistamaan näytöksistä syntyneitä herkkuja! Päivän aikana on myös kahvitarjoilu.

Messuetuja

Hyödynnä messuilla huikeat kampanjaedut. Saat mittavia etuja kalusteista, kodinkoneista, altaista ja hanoista. Lue lisää kampanjasta>>

A la Carten ja Petran uutuudet

Tule ihastumaan kotimaisten A la Carte- ja Petra-keittiöiden mallistoihin. Ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme ovat paikalla auttamassa sinua keittiön ja kodin muiden tilojen kalustehankinnoissa.

>> Varaa maksuton suunnitteluaika tapahtumassa tai suoraan verkosta>>

Tervetuloa messuille!