Keittiömaailma Rovaniemi

Yhteystiedot

Vierustie 5
96320 Rovaniemi
(Iskun talo)

Puh.: 044 9878 159

Sähköposti: info.rovaniemi@keittiomaailma.fi

Aukioloajat

13.3.-21.3.2021 välisellä ajalla tapaamiset vain ajanvarauksella.

22.3.2021 lähtien tervetuloa tapaamaan meitä uuteen myymäläämme Vierustie 5 (Iskun talo)
Avaamme myymälän klo 10.00.

A la Carte -keittiöt Urban Neve

Haluamme varmistaa turvallisen asioinnin sinulle ja henkilöstöllemme; varaathan tapaamisajan ennakkoon kätevään verkkotapaamiseen tai myymäläämme. Varaa suunnitteluaika tästä>>

Muutimme! Ja samalla avasimme elämyksellisen, Lapin ensimmäisen Uuden ajan keittiömyymälä 2.0:n! Löydät meidät Iskun talosta (Vierustie 5).

Uusi myymälämme on jotain, mitä et keittiörintamalla ole ennen kokenut. Design studiossa saat tutustua ammattilaisten valitsemiin väriyhdistelmiin ja rakentaa omia moodboardejasi. Tech labissä näet ja testaat viimeisimmät keittiöuutuudet ja mekanismit. Kosketusnäytöillä pääset sukeltamaan laajaan kodinkonevalikoimaan ja hakemaan alustavaa hinta-arviota keittiöllesi. Ja toki löydät liikkeestämme upeita malliryhmiä.

Rovaniemen Keittiömaailma on Suomen pohjoisin Keittiömaailman myymälä, ja markkina-alueemme on melkein puolen Suomen kokoinen. Asiakaskuntamme koostuu sekä kuluttaja että rakennuttaja-asiakkaista, joita ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee 300 m2 myymälässä sekä verkkotapaamisilla.

Suunnittelemme jokaisen keittiön kodin todelliseksi sydämeksi, asiakkaamme toiveet ja tarpeet huomioiden. Yrittäjämme Minnan johdolla tiimimme on yhdistelmä ammattitaitoa, iloa, energiaa, rauhallisuutta ja ennen kaikkea sydämellistä asiakaspalvelua. Rakastamme toteuttaa keittiöitä, joihin asiakkaamme rakastuvat!

Koko Lapin Keittiömaailmaan kenen tahansa on turvallista tulla toteuttamaan niin pieniä päivityksiä kuin huikeimpia unelmia.

Meiltä saat saman katon alta kaiken, mitä keittiöösi tarvitset: laajan mallistovalikoiman, suunnitteluavun, kodinkoneet, keittiökalusteet, hanat, tasot, asennuksen tai vaikkapa koko remontin keittiöön ja kodin muihin kiintokalusteisiin.

Tervetuloa ihastumaan kotimaisiin keittiöihin ja tekemään keittiöhaaveistasi totta yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa – me olemme täällä sinua varten!

Soita, tule käymään tai varaa maksuton suunnitteluaika myymälään tai verkkotapaamiseen tästä >>

Tiimimme

Minna Eriksen

Minna Eriksen

Yrittäjä, sisustussuunnittelija, YKV, LKV, LVV, IAT

050 910 3455

minna.eriksen@keittiomaailma.fi

Katja Haavisto

Katja Haavisto

Suunnittelu ja myynti

040 738 0489

katja.h.etelainen@keittiomaailma.fi

Tiia Alatossava

Tiia Alatossava

Suunnittelu ja myynti

040 419 1770

tiia.alatossava@keittiomaailma.fi

Leea Alakunnas

Leea Alakunnas

Sunnittelu ja myynti

040 761 9031

leea.alakunnas@keittiomaailma.fi