V8-laatikko

Helmikuussa 2022 lanseeratut ekologiset V8-laatikot ovat nyt saatavilla! Tutustu paksuudeltaan vain 8 millimetrin levyiseen täysin kierrätettävään laatikkomallistoon.

V8-laatikko

GRASSIN VIONARO V8-laatikot

V8-laatikkomalliston valinnassa on painotettu vastuullisuutta ja ekologisuutta, sillä tuote on täysin kierrätettävissä ja sisältää valmistajan myöntämän 25 vuoden takuun. Laatikon MBN-vedin on valmistettu kierrätysmuovista. Tavoitteena on tarjota keittiön elementeille aikaa kestäviä ratkaisuja, jotka kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän.

Tumman harmaat V8-laatikot ovat muotoilultaan suoralinjaisia ja profiilit paksuudeltaan vain 8 mm. Liukumekanismien sijanti laatikon alla mahdollistaa reunan ohuen ja suorakulmaisen muotoilun.

V8-laatikko avautuu täydeltä mitaltaan ja sisältää vakiona Soft Close -liukumekanismin. V8-mallistoon kuuluvat myös Push Open -laatikot, jotka avautuvat etusarjaa kevyesti työntämällä ja sulkeutuvat äänettömästi. Laatikon pohja on tumman harmaata melamiinipintaista kalustelevyä.

Laatikkosyvyyksissä 450 ja 500 vakiovarusteena on liukumista estävä ja helposti puhdistettava tumman harmaa pohjamatto. Kaikki muut varusteet ovat lisävarusteita ja ovat tilattavissa erikseen. V8:n laaja varustemallisto antaa mahdollisuuksia erilaisiin säilytysratkaisuihin.

V8-sisälaatikoiden etusarjat ovat tumman harmaita ja muotoilultaan yleislinjan mukaisesti selkeitä. Kaikkien laatikoiden maksimikantavuus on 40 kg.

V8-laatikko
V8-laatikko
V8-laatikko
V8-laatikko

Inspiraatio & Trendit Keittiötrendit 2022 – kestävää elämää ja hyvinvointia

Tämän vuoden keittiötrendit noudattelevat aiempia vuosia, mutta poikkeuksellinen aika on luonut uusia vivahteita myös asumiseen.

Lue lisää aiheesta Keittiötrendit 2022 – kestävää elämää ja hyvinvointia

Inspiraatio & Trendit Syksyn trendikkäin kattaus syntyy sävy sävyyn Lotta Agatonin vinkeillä – väri-inspiraatio löytyy vaikkapa keittiön ovista

Ruotsalainen sisustussuunnittelija ja stailisti Lotta Agaton suunnitteli Keittiömaailmalle syksyiset kattaukset, jotka sointuvat täydellisesti uuden Luonto-värikokoelman sävyihin. Agaton jakaa vinkkinsä myös kodikkaan ja lämmintunnelmaisen keittiön suunnitteluun.

Lue lisää aiheesta Syksyn trendikkäin kattaus syntyy sävy sävyyn Lotta Agatonin vinkeillä – väri-inspiraatio löytyy vaikkapa keittiön ovista

Inspiraatio & Trendit Tätä suomalaiset toivovat nyt keittiöltä

Suomalaiset toivovat keittiöihinsä lisää toiminnallisuutta, mutta myös keittiön ulkonäöllä on merkitystä. Keittiön tulee sopia juuri omaan arkeen ja miellyttää omaa silmää. Avokeittiö jakaa suomalaisten mielipiteitä. Muun muassa nämä asiat selviävät Novartin Kantar TNS:llä teettämästä kyselytutkimuksesta. Myös kiinteistönvälitysyhtiö Bo LKV:ssa on huomattu ostajien kiinnostus käytännöllisiin keittiöihin.

Lue lisää aiheesta Tätä suomalaiset toivovat nyt keittiöltä

Inspiraatio & Trendit Nordic Nature - keittiö, jonka luonto on muotoillut

A la Carte -keittiöiden uusi Nordic Nature -mallisto on saanut inspiraationsa pohjoisen luonnon majesteettisista tammimetsistä. Uutuuskeittiön tumma puunsävy sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin. Juuri nyt ajankohtaisia ovat myös malliston kauniisti uurretut ovet sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat.

Lue lisää aiheesta Nordic Nature - keittiö, jonka luonto on muotoillut