Häikäisevän tyylikäs

Asuntomessukohteen nro 32 upea keittiö toteutettiin modernilla Scuro-kolovedinovella ja Pure Black-kvartsitasolla.

Asuntomessut 2016 A la Carte -keittiöt, Suola & Pippuri, Kohde 32
Asuntomessut 2016 A la Carte -keittiöt, Suola & Pippuri, Kohde 32
Keittiömaailma
Keittiömaailma

Seinäjoen Asuntomessukohteesta numero 32, Keittiömaailman Suolasta ja Pippurista, tulee koti nelihenkiselle, aktiivisesti liikuntaa harrastavalle perheelle. Talon pääväri on tumman ruskea kuten pippuri ja talon etuosa sekä autotalli ovat vaaleat kuten suola, ja näin talo sai nimekseen Suola ja Pippuri.

Perheen koti on kaksikerroksinen moderni puutalo ja neliöitä talossa on 189,5 m2. Talon alakerrasta löytyvät vanhempien makuuhuoneen ja pesutilojen lisäksi olohuone, johon yhdistyvät näyttävä avokeittiö ja ruokailutila.

TOIVEENA KODIN MUUHUN SISUSTUKSEEN SOPIVA KEITTIÖ
Keittiön suunnittelu lähti liikkeelle perheen toiveista ja talon pohjapiirustuksesta. Koska keittiö sijaitsee yhtenäisessä tilassa ruokailutilan ja olohuoneen kanssa, siitä haluttiin mahdollisimman kalustemainen, siksi jääkaappi, pakastin ja astianpesukone ovat integroitu kalusteovien taakse. Myös iso toimintasaareke oli perheen toivelistalla. Seinäjoen Keittiömaailma-myymälässä olikin mallikeittiö, jossa oli hyvin paljon niitä piirteitä, mitä perhe keittiöltään halusi. Kauppias Sami Tiisjärvi piirsi keittiösuunnitelman ja lopullinen värimaailma valittiin muun sisustuksen varmistuessa. Ovimalliksi valikoitui kotimaisen A la Carte-keittiöt malliston moderni kolovedinovi Scuro.

KESTÄVÄÄ KVARTSIA JA MODERNIA KODINTEKNIIKKAA
Perheen isän toivelistalla olleen kivitason materiaaliksi valittiin ajattoman tyylikäs ja kestävä, 30 mm paksu Pure Black-kvartsitaso. Gourmet kokkina kotona hääräävä isä ihastui myös lämpölaatikkoon, joka mahdollistaa lautasten lämmittämisen ja ruokien lämpimänä pitämisen.

Saarekkeeseen on upotettu Avintage- viinikaappi, jossa on optimaaliset lämpötila-alueet sekä puna-, että valkoviinille. Kaappiin mahtuu 44 pulloa kerralla.

KEKSELIÄS AAMIAISKAAPPI
Keittiöstä löytyy myös kekseliäs aamiaiskaappi, jonne kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin voidaan sijoittaa, näin ne eivät vie pöytätilaa ja ovat poissa näkyvistä, mutta kuitenkin helposti käytettävissä. Näin keittiön yleisilme säilyy siistinä. Kodin muiden tilojen kiintokalusteet; kodinhoitohuone, eteinen, makuuhuoneet ja wc myötäilevät keittiön värimaailmaa. Näin koko kodin ilmeestä on saatu harmoninen ja tyylikäs.

TOIMIVAA ARKEA
Kun kysyimme perheeltä, mikä heidän mielestään on ihanin asia uudessa keittiössä, saimme vastauksen: ”Mielestämme ihaninta on se, että keittiö toimii arjessa ja sulautuu hyvin tilaan. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Se täyttää kaikki meidän toiveemme.”

LISÄTIETOJA:
Ovimallit: A la Carte-keittiöt malliston Scuro 675 sileä maalattu harmaa kolovedinovi ja Scuro 67T sileä maalattu kolovedinovi NCS värillä 9000-N
Työtaso: kvartsitaso 30 mm, väri Pure Black
Kodinkoneet: AEG
Viinikaappi: Avintage
Allas: Stala Combo
Hana: Oras Optima

TÄMÄN KEITTIÖN SUUNNITTELI:
Kauppias Sami Tiisjärvi, Keittiömaailma Seinäjoki, puh. 0400 892 608
sami.tiisjarvi@keittiomaailma.fi