Selkeä ja moderni

Asuntomessukodista nro 35 löytyvät keittiöalan uusimmat innovaatiot kuten Sound Unit ja Wall-monitoimiseinä!

Keittiömaailma
Keittiömaailma
Keittiömaailma
Keittiömaailma

LKV vaisto, Asuntomessukohde numero 35, on kaksikerroksinen 153 m2 moderni kivitalo, jonka suunnittelun pohjana ovat vahvasti olleet yksilöllisyys ja laatu. Alakertaa hallitsevat yhteiset tilat ja huikea huonekorkeus. Kodin sisustus noudattaa modernia ja yksilöllistä linjaa. Kotiin muuttaa nuoripari, joka halusi rakentaa talon, jossa on hyvä ladata akkuja kiireisen arjen keskellä.

SELKEITÄ LINJOJA JA UUSIA KEITTIÖINNOVAATIOITA
Asiakkailla oli alusta saakka selkeä tyyli, millä kiintokalustesuunnittelua lähdetään tekemään, ja siksi yhteinen sävel löytyi nopeasti,” kertoo keittiösuunnittelija Mari Tasanko.

Tulevat asukkaat halusivat selkeälinjaisen keittiön, josta löytyy paljon säilytys –ja laskutilaa. Lisäksi moderni kodintekniikka oli pariskunnan toivelistalla.

WALL-SEINÄJÄRJESTELMÄ
Keittiöstä löytyy alan uusimmat innovaatiot, kuten Wall-seinäjärjestelmä, joka on sijoitettu keittiön välitilaan. Wall-järjestelmään voi asettaa kätevästi esille eniten käytettävät veitset, mausteet ja vaikkapa tabletin. Järjestelmään on myös helppo asentaa ledvalot tarvittavaan kohtaan. Wall-monitoimiseinä elää tarpeiden mukaan: osia voidaan siirtää, lisätä tai poistaa käyttäjän mielen mukaan. Wall-monitoimiseinän avulla kaikki keittiön kauniit esineet pääsevät esille ja päivittäin tarvittavat välineet ovat helposti käden ulottuvilla.

SOUND UNIT - LANGATONTA BLUETOOTH TEKNIIKKAA
Viihtyisä tunnelma syntyy musiikilla. Koska keittiössä vietetään paljon aikaa, on seinäkaappilinjaan integroitu audiojärjestelmä; Sound Unit, joka tuo musiikin mistä tahansa laitteesta vaivattomasti keittiöön. Sen toiminta perustuu langattomaan bluetooth-tekniikkaan.

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA KAUNEUS KOHTAAVAT
Ovimallina keittiössä on A la Carte-malliston vedinurallinen valkoinen Festa-ovi yhdistettynä trendikkääseen, tummanharmaaseen Graffio -mikrolaminaattioveen. Vedikkeettömyys ja modernit ovimallit sopivat erinomaisesti talon tunnelmaan. Kevyesti liukuvat ja pehmeästi sulkeutuvat, bluemotion-mekanismilla varustellut laatikostot kätkevät taakseen runsaasti säilytystilaa.

Keittiöstä löytyy myös kompakti seitsemän pullon Avintage-viinikaappi. Työtasot ovat 20 mm paksut Premium White kvartsitasot ja niemekkeeseen antaa mukavasti kontrastia 40 mm tummanruskea Emperadoro kvartsitaso.

Käryjen poisto hoidetaan tyylikkäästi Franken ylösnousevalla design liesituulettimella.

Tässä keittiössä kelpaa kokkailla, sillä kaluste- ja kodinkonevalinnoissa kohtaavat käytännöllisyys ja kauneus. Asukkaat odottavatkin jo innolla tulevia kokkaushetkiä.

LISÄTIETOJA:
Ovimallit: A la Carte-keittiöt malliston Festa 271 valkoinen maalattu ovi vedinuralla, Graffio 164 tummanharmaa puukuvio mikrolaminaattiovi
Työtaso: 20 mm kvartsitaso Premium White ja 40 mm kvartsitaso tummanruskea Emperadoro
Kodinkoneet: Siemens
Viinikaappi: Avintage
Liesituuletin: Franke Dawn
Allas: Franke Kubus
Hana: Oras Optima

TÄMÄN KEITTIÖN SUUNNITTELI:
Keittiösuunnittelija Mari Tasanko, Keittiömaailma Seinäjoki,
Puh. 050 387 3176, mari.tasanko@keittiomaailma.fi