Haluaisitko tunnelmallisen bistron fiiliksen omaan keittiöösi?

A la Carten Bistro-keittiökonsepti on saanut inspiraationsa ranskalaisten huippuravintoloiden ja kahviloiden kalusteista, pinnoista, väreistä ja valaisimista. Avohyllyt, lasiovellinen ruokakomero, metalliprofiilit, tummat kaapit yhdistettynä vaikka marmorityötasoihin loihtivat täydellisen ranskalaisen bistro-tunnelman. Tutustu Bistro-valikoimaamme, jolla saat luotua kansainvälisen kahvilan tai ravintolan tunnelmaa omaan keittiöösi.

A la Carte -keittiöt Bistro

Bistro kalusteet

Bistron valikoimaan kuuluu erilaisia yksiköitä, joilla saat tunnelman kohdilleen. Bistro suorastaan kutsuu valmistelemaan ruokaa tuntikausiksi. Tässä keittiössä vähemmän on enemmän ja paljon persoonallisempaa.

A la Carte -keittiöt Bistro - Pantry

Pantry

Tässä "walk-in" säilytyskomerossa on tilaa.

A la Carte -keittiöt Bistro - kattohylly

Kattohylly

Lisää tilaa saarekkeen ylle.

A la Carte -keittiöt Bistro -Hyllykkö

Seinähylly

Tätä hyllykköä voi myös jatkaa.

Bistro seinähylly

Seinähyllyllä saat kätevästi ja näyttävästi lisää säilytystilaa. Bistro-seinähylly on jatkettava, joten voit tehdä siitä myös pitkän hyllyrivistön, jos avokaapit miellyttävät sisustussilmääsi.

Hyllykössä kaikki on käden ulottuvilla ja näkyvillä. Se on myös kaunis designelementti keittiössäsi. Hyllykön avulla voit personoida tilaa omilla rakkailla 
ja kauniilla esineilläsi tai astioillasi.

A la Carte -keittiöt Bistro seinähylly
A la Carte -keittiöt Bistro

Bistro kattohylly

Metallirunkoisella kattohyllyköllä saat lisää säilytystilaa saarekkeen yläpuolelle.

Tarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Kattohyllykön kaksi ylintä hyllyä on lasia ja alin hylly on metalliverkkoa. Verkosta voit laittaa koukuilla keittiötarvikkeita roikkumaan, ja lasihyllyille voi laittaa astioita tai koristeita makusi mukaan. Kattohyllykkö on myös kaunis katseltava, joka personoi tilaa.

Pantry

Kukapa ei haluaisi keittiöönsä "walk-in" komeroa! Bistron Pantry-komero on säilytystila, jossa on runsaasti hyllymetritilaa keittiön kuivatarvikkeille ja keittiövälineille.  Komeron lattiapinta-ala on myös käytettävissä, mikä lisää säilytystilan määrää. Nurkkaan sijoitettavan Pantryn mitat ovat 1150x1150mm.

Ferro-lasiovet lisäävät Pantryn bistrotunnelmaa, ja komeron sisältämät tavarat ovat kätevästi näkyvissä. Jos et halua tavaroidesi näkyvän muuhun tilaan, voit myös valita umpinaisen ovimallin.

Komeroa on kätevä käyttää; avaat vain oven ja kävelet sisään komeroon. Sinne saa paljon keittiön tavaroita ja ruoka-aineita säilöön. Komerossa on myös lokerikko, jossa voi säilyttää vaikka viinipulloja.

Valaistus on helppo asentaa komeron kattoon, jolloin näet paremmin komeron sisällön.

Pantry on designelementti, joka luo bistromaista tunnelmaa ja saa varmasti vieraasi ihastelemaan sen käytännöllisyyttä ja ulkonäköä.

A la Carte -keittiöt Bistro - Pantry
A la Carte -keittiöt Bistro

Tarjoiluvaunu

Metallirunkoinen tarjoiluvaunu tuo lisätilaa keittiöösi ja luo ranskalaista bistrotunnelmaa. Tarjoiluvaunussa on kolme tasoa. Keskimmäinen taso on tyylikästä metalliverkkoa, ja alimmassa tasossa on pienet reunukset, jotta tavarat eivät liu'u pois paikoiltaan.

Tasovärin voi valita varastomalliston tasoistamme muun keittiön sävyjen mukaan.

Tarjoiluvaunu tuo lisää säilytystilaa keittiöösi ja sen ehdoton etu on siirreltävyys.

JOKO ALOITETAAN SINUN BISTRO-KEITTIÖSI SUUNNITTELU?

Varaa maksuton suunnitteluaika >>

Inspiraatio & Trendit Maalaisidylli luonnon väreissä

Lotta Agaton, yksi Ruotsin merkittävimmistä sisustussuunnittelijoista ja stailaajista, oli suunnittelemassa tätä kodikasta ja lämmintunnelmaista maalaiskeittiötä, jossa keskiössä ovat ruoka ja seurustelu.

Lue lisää aiheesta Maalaisidylli luonnon väreissä

Inspiraatio & Trendit Lotta Agatonilta 4 upeaa kattausta trendikkäissä Luonto-väreissä

Lotta Agaton teki Keittiömaailmalle neljä kaunista kattausta Luonto-värikokoelman sävyistä.

Lue lisää aiheesta Lotta Agatonilta 4 upeaa kattausta trendikkäissä Luonto-väreissä

Inspiraatio & Trendit Väri tulee keittiöön! Luonnonläheiset sävyt ovat nyt haluttuja

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhoittavaa tunnelmaa. Keittiömaailman uusi Luonto-värikokoelma sisältää kymmenen näihin trendeihin täydellisesti sopivaa sävyä. Nämä luonnosta kumpuavat värit kestävät aikaa ja säilyttävät charminsa myös muuttuvissa väritrendeissä. Keittiön värimaailma on yhä vahvempi osa koko kodin tunnelmaa ja väritystä.

Lue lisää aiheesta Väri tulee keittiöön! Luonnonläheiset sävyt ovat nyt haluttuja

Inspiraatio & Trendit Supermattalaminaatti

Supermattalaminaatti on erittäin kestävä ja laadukas materiaali. Matta pinta ei heijasta valoa, mikä tekee materiaalista silmille miellyttävää. Materiaali on myös helposti puhtaana pidettävä, eivätkä sormenjäljet näy pinnalla.

Lue lisää aiheesta Supermattalaminaatti