Moderni keittiö selkeälinjaisesta tyylikkyydestä pitävälle

Moderni keittiö on yleensä selkeälinjainen ja vedikkeetön. Nykyään moderniin keittiöön on saatavilla paljon innovaatioita helpottamaan arkea sekä rikotut linjat kaapistoissa ovat myös nousemassa.

Moderni keittiö
A la Carte -keittiöt Alone 371
Moderni keittiö
Keittiömaailma Asuntomessut 2018 Jokilammi 21
Keittiömaailma Asuntomessut kohde Santala 25
Moderni keittiö

Moderni keittiö

Moderniksi keittiöksi miellämme yleensä linjakkaan, vaalean ja selkeän keittiön. Selkeyttä moderniin keittiöön tuo vedikkeettömyys, joka on pitänyt pintansa jo pitkään. Vedikkeettömyyden keittiöön saa erilaisilla pomppumekanismeilla, laatikostojen Tip On –mekanismilla ja oviprofiileilla joissa on vedinkolo.

Linjakkuutta moderni keittiö saa esimerkiksi leveistä laatikostoista ja yläkaapeista sekä integroiduista kodinkoneista. Nyt on myös pinnalla rikotut linjat jotka tuovat oman modernin vivahteensa keittiöön esimerkiksi avo-osien sijoittelulla seinälle eri tasoihin.

Valkoinen keittiö on ovimalleissa suosituin vaihtoehto vuodesta toiseen ja se käykin hyvin skandinaaviseen moderniin makuumme. Moderni keittiö voi yhtä hyvin olla matta musta, tumman harmaa tai joku muu räikeämpi väri.

Moderniksi keittiön tekee myös keittiön varustelu. Tänä päivänä mallistossa on runsaasti innovaatioita joita hyödyntämällä saadaan lisää käyttömukavuutta ja tekniikkaa keittiöön. Sound Unitilla saadaan keittiöön musiikki langattomasti, aamiaiskaapin sisälle saadaan piiloon normaalisti työtasolla näkyvillä olevat pienkoneet ym. tarvikkeet. A la Carte –keittiöiden Found-seinäkaappi on sähköisesti välitilaan alaslaskettava lokerikko. Siihen saa kätevästi mausteet, purkit ja muut pikkutavarat. Wall-seinäjärjestelmä on monitoimiseinäke johon saa valot, tabletin latautumaan, purkkeja sekä työvälineitä. Sen voi laittaa keittiön välitilaan tai vapaalle seinätilalle.

Erilaiset kaappimekanismit tuovat myös modernia käyttömukavuutta keittiöön. Komeron taittuva korimekanismi tuo tavarat käden ulottuville, eikä tarvikkeita tarvitse siirrellä sivuun nähdäkseen mitä komeron takaosassa on. Sokkelitilaan asennettava laatikko tuo lisää säilytystilaa. Sinne mahtuu vaikka keittiötikkaat. Plussa-kaapilla saat lisää pöytätilaa juuri silloin, kun sitä tarvitset.

A la Carte -keittiöt Scuro -keittiö 675

A la Carte -keittiöt

Petra-keittiö Frida 631 valkoinen

Petra-keittiöt