Neljä tapaa viimeistellä harmaa keittiö

Inspiraatio & Trendit

Harmaa keittiötrendi on tullut jäädäkseen. Lue vinkit, kuinka teet harmaasta persoonallisen ja mukautat sesongin suosituimman kaappisävyn omaan makuusi sopivaksi!

A la Carte -keittiöt Urban Festa

Ei ole yllätys, että harmaasta on nopeasti tulossa keittiön suosikkiväri kodeissa ympäri maailman. Harmaa on riittävän monipuolinen täydentämään monenlaisia sävyjä, materiaaleja ja sisustustyylejä, mutta samalla riittävän näyttävä tehdäkseen vaikutuksen. Lisäksi harmaa tarjoaa täydellisen tasapainon modernin ja klassisen välillä.

Jos harkitset harmaan rauhoittavia sävyjä, kun keittiöremontti on seuraavaksi ajankohtainen, listasimme neljä hyvin erilaista sisustusideaa, joilla teet tästä erottuvasta väristä omasi.

Tee harmaasta keittiöstäsi uniikki näillä inspiroivilla sisustusvinkeillä

1. Kasvivoimaa

Vihreiden lehtien raikkaat pirskahdukset luovat täydellisen kontrastin neutraalin harmaan sävyisten keittiönkaappien kanssa. Tiesitkö, että tietyt tavanomaiset ruukkukasvit, kuten lääkealoe, auttavat puhdistamaan keittiösi huoneilmaa neutralisoimalla siivousaineiden kemikaaleja? Asettele vehreitä huonekasveja ja yrttejä avohyllyille ja ikkunalaudoille ja täydennä luonnollista ilmettä täyspuisilla työtasoilla ja puisilla huonekaluilla.

2. Kaunista ja rohkeaa

Loihdi dramaattinen tyyli yhdistämällä myrskynharmaat kaapit graniittisiin työtasoihin. Luo Michelin-kokillekin sopiva minimalistinen ilme lisäämällä kokonaisuuteen mattamustat valaisimet ja harjattua kromia olevat kodinkoneet ja täydennä kokonaisuus viimeisimmällä innovatiivisella keittiötekniikalla aina älykkäistä säilytysratkaisuista uusimpiin teknisiin laitteisiin.

3. Komeaa kuparia

Yhdistä kaksi suurta keittiötrendiä; harmaat keittiökaapit ja tyylikkäät kupariset yksityiskohdat. Kuparisia yksityiskohtia ovat esimerkiksi näyttävät kupariset vetimet ja valaisimet tai kuparoidut paisto- ja keittoastiat. Tämä loistelias ilme sopii parhaiten perinteisiin kaappeihin ja toimii erityisen hyvin yhdistettynä ylellisiin marmoria jäljitteleviin työtasoihin.

4. Värien leikkiä

Haluatko mieluummin kirkkaan värisen keittiön? Harmaat kaapit luovat täydellisen taustan kirkkaille väripilkuille raikkaan keltaisesta ja rohkean punaisesta rauhoittaviin sinisen sävyihin tai hienostuneeseen metsänvihreään. Luo keittiöösi katseet kääntävä ilme valitsemalla värikäs tehosteseinä tai välitila, tai ota hillitympi lähestymistapa valitsemalla useita samansävyisiä pieniä esineitä ja sisustuselementtejä.

Mikä näistä ilmeistä sopisi parhaiten sinun uuteen keittiöösi?

Tutustu harmaisiin keittiöihimme
Tutustu kodinkoneisiimme
Tutustu altaisiin ja hanoihin

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sinullekin unelmiesi keittiö! Vieraile liikkeessämme, varaa maksuton tapaaminen tai soita meille.