Säilytysratkaisut kodin erilaisiin tarpeisiin

Säilytysjärjestelmän moninainen käyttö antaa elementit säilyttämiseen. Järjestelmämme ratkaisuissa voit yhdistellä runkoelementtejä, liukuovia ja keittiömalliston yksiköitä sekä koko malliston varusteita keskenään. Näin voidaan rakentaa kodin kaikki tilat värimaailmaltaan ja ilmeeltään yhteensopiviksi.

Säilytysjärjestelmä Fresco maalattu valkoinen lasi
Säilytysjärjestelmä Basic B51VL, matta-alumiinikehys, valkoinen lasi

Säilytysärjestelmä perustuu suurimmaksi osaksi valmiiksi koottuihin runkoihin – joten sekä suunnittelu että asennus on vaivatonta ja nopeaa. Taustalevy sekä leveät sidelistat lisäävät rakenteen lujuutta. Värirungot antavat tuotteelle kalustemaisuutta. Mallistossa on lukuisia valmiita varusteratkaisuja, mutta tuote modifioituu myös yksilöllisiin tarpeisiin. Säilytysjärjestelmän monipuolisuus ilmenee viimeistään siinä, kun mukaan tuodaan keittiömalliston elementtejä. Malliston kaappiyksiklillä säilytysjärjestelmää voidaan kasvattaa korkeussuunnassa. Näin myös säilyttämiselle saadaan helposti käytettävää lisätilaa. Laatikostot kalusteen sisällä lisäävät tuotteen käyttömukavuutta. Valituilla ovilla ja vetimillä tai vedikkeettömyydellä nidotaan yhteen kokonaisuus, joka on persoonallinen ja koko kodin hengen mukainen

Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön alhaalta ylös asti. Säilytysjärjestelmän yksiköt muokkautuvat eteiseen, makuuhuoneeseen, kotitoimistoksi, oleskelutiloihin, vaatehuoltotilaksi tai osaksi keittiöryhmää.

Eteinen– käyntikortti kotiisi

Eteinen antaa ensivaikutelman kodistasi. Ulkovaatteet, kengät, päähineet , laukut, sateenvarjot ja avaimet – kaikille on selkeä säilytyspaikka. Ulosvedettävät lankakorit ja kenkätelineet nopeuttavat tavaroiden löytämistä. Jokaiselle asukkaalle voidaan suunnitella oma käyttöalue. Liukuovilla varustettujen taustallisten komerorunkojen päälle voidaan lisätä säilytystilaa aina huonekorkeuden sallimissa rajoissa. Valituilla ovilla linkitetään tarvittaessa yhteen kaikki kodin tilat.

Keittiö- ja ruokailutilat – tarvikkeet liukuovien taakse

Säilystysjärjestelmä integroituu keittiön kalusteisiin saumatta. Metrinen yksikkö säilöö lähes koko keittiön tarvikkeet vaivattomasti sisälaatikoihin. Keittiötarvikkeet; ruokatavarat ja astiastot tulee olla helposti saatavilla. Yläkomerot mahdollistavat säilytystilan aina kattoa myöten.

Pienissä yksiöissä keittokomeron eteen asennettavat liukuovet on oiva ja nopea tapa piilottaa näkyvistä keittiökokkaustarvikkeineen. Kaapistoistamme voi rakentaa vaikka ruokailutilan yhteyteen astiakaapisto valoilla ja lasihyllyillä varustettuna.

Oleskelutiloissa – elektroniikka ja muu viihde esille tai ovien taakse

Säilytysjärjestelmän yksiköistä rakennat tasoja ja hyllyköitä oman maun ja käyttötarkoituksen mukaan. Kodin elektroniikka, koriste-esineet ja kirjallisuus kuuluu suomalaisille, mutta TV- ja muut mediasäilytysratkaisutvoidaan kätkeä myös ovien taakse pölyltä suojaan.

Makuuhuoneen säilytystilat – henkilökohtaisen vaatetuksen ja liinavaatteiden säilytyspaikka

Pienemmissä makuuhuoneissa liukuovet ovat paras ratkaisu toimivuuden kannalta. Valitsemalla ryhmään kuvastinovet voit lisätä entisestään tilantuntua. Erilaiset mekanismit helpottavat vaatteiden järjestyksessä pysymistä. Vetokorit, kenkäteline, housu- ja solmioteline selkeyttävät sijoittelua.

Vaatesäilytys/pukeutumishuone

Pukeutumistila on monen unelma. Erillinen pukeutumistila voi sisältää sisälaatikoita, liukuvia koreja, solmio- ja housutelineitä, ulosvedettäviä vaaterekkejä, alaslaskettavavia vaatetankoja, silityslautamekanismin, istuinlaatikoita ja tietysti paljon kuvastimia ja valaisimia.

Lastenhuone - leluille ja vaatteille kivat säilytystilat

Pienen ihmisen omat isot ja pienet tavarat tarvitsevat myös paikkansa. Lelut ja vaatteet on kiva laittaa korkeuksille, mistä ne saa helposti ja turvallisesti esiin. Lastenhuoneiden värimaailma voi poiketa paljonkin kodin muusta värityksestä. Yläkaappeihin saa kätkettyä harvemmin käytettävät tavarat. Alaslaskeutuvan vaatetangon myötä saa korkeammalla olevat ripustettavat vaatteet itse esiin.

Muut tilat ja tilanjakajat – tyyliä ja toimivuutta

Keittiömalliston kaappeja, laatikostoja ja liukuovia voidaan sijoittaa kodin kaikkiin tiloihin. Voit rakentaa kätevästi oman kotitoimiston, siistit varastohyllyköt, jne. Pesukone, kuivausrumpu, siivousvälineet ja silityspaikka voidaan sijoittaa vaikka käytävälle rakentaen sopivat runko-osat ja eteen liukuovet.