Mielimusiikkia siellä missä sinäkin - Sound Unit

Saumattomasti kalusteisiin integroituva ja nerokkaan kompakti musiikkiyksikkö - tunnelman luontiin keittiössä.

Sound Unit Red Dot award 2015
Sound Unit lähikuva
Sound Unit

Lähes jokainen rakastaa musiikkia jossain muodossa. Se saa meidät rallattelemaan, liikuttumaan ja liikkumaan. Jotkut ovat kaikkiruokaisia ​​ja heille kelpaa mikä vain radion soittama tarjonta. Toiset taas valitsevat tarkoin tilanteeseen ja tunnelmaan soveltuvat kappaleet. Musiikki on vähän kuin ruoka, joskus sen täytyy olla harkittua, jotakin erityistä ja toisinaan riittää se, mitä tuleman pitää.

Musiikki on luonnollinen osa keittiötoimintaa ja virittää touhujamme. Tutkimukset osoittavat että 67% ihmisistä kuuntelee musiikkia keittiössä ollessaan. Useimmista keittiöistä löytyy nytkin radio- tai pari kaiutinta. Usein ratkaisut ovat kotitekoisia ja jotenkin tiellä. Radio työtasolla ei ole paras paikka leipoessa eikä kaiutinpari seinällä näitä kovin harkitulta.

Koska haluamme kaiken aikaa parantaa oleilua keittiössä ja keksiä sinne luontevasti kuuluvia elementtejä, olemme kehittäneet Sound Unitin, alan ensimmäisen keittiöön integroidun audiojärjestelmän.

Sound Unit on suunniteltu ja luotu olemaan osa keittiökalusteita. Yksikön toiminta perustuu Bluetooth-yhteyteen, jonka avulla voit jakaa musiikkia langattomasti eri älylaitteilta, kuten tabletilta, puhelimesta ja tietokoneelta. Äänentoistolaitteistoa löytyy kaksi eri korkeutta. Voit valita haluatko järjestelmän ulkonäön viimeisteltyä valkoista tai enemmän modernin ilmeen harjattua terästä.
Anna musiikin olla osa kotiasi ja keittiötäsi. Virkistä hetkiäsi keittiössä musiikilla jota rakastat, jaa mielimusiikkiasi ja ole illan DJ.

KATSO VIDEO ALLAOLEVASTA LINKISTÄ:

A la Carte -keittiöt Sound Unit