Asuntomessut Porissa 2018

Asuntomessut järjestetään 6.7.-5.8. Porissa. Keittiömaailma on mukana neljässä kohteessa. Tutustu upeisiin kohteisiimme!

Vuoden 2018 Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Alueelle on rakennettu myös mm. palvelutalo sekä päiväkoti. Asuntomessualue sijaitsee Karjarannassa, joka on kävelyetäisyydellä keskustasta.

Keittiömaailmalla on messuhallissa oma osasto, jossa esittelemme uuden A la Carten uutuuden, Urban-keittiön. Ajan hermoilla olevassa kaupunkikeittiössä korostuvat tuoreus ja teknologia. Urban Gardenin avulla keittiöön voi perustaa oman yrttitarhan. Uudet säilytysratkaisut auttavat vähentämään hävikkiä ja A la Carten innovaatio, sähköisesti nouseva kulmamekanismi, hyödyntää kulmat kätevänä säilytystilana.

Kalusteemme löytyvät seuraavista kohteista:

Kohde 8 Jukkatalo Voima
Kohde 21 Jokilammi
Kohde 25 Kodin Terra-talo
Oheiskohde Otso

Vihreän sävyjä

Lataa kartta ja kohdetietomme tästä >>

Asuntomessut Pori kartta Keittiömaailma kohteet

Uutiset & Ajankohtaiset Syksyn 2022 uusi mallisto

Uusi tuotemallisto noudattelee uusimpia trendejä niin materiaalien kuin tuotteiden osalta. Uutuuksissa korostuu luonnon inspiraatio ja uusi väri Lähde.

Lue lisää aiheesta Syksyn 2022 uusi mallisto

Uutiset & Ajankohtaiset Grand Designs Suomi

Britanniasta lähtöisin oleva televisioformaatti on aloittanut jo vuonna 1999 ja on useiden kymmenien tuotantokausien aikana esitellyt vaativien ja näyttävien asuntojen valmistumista lukuisissa eri maissa. Ohjelmaformaatti on viimein saapunut Suomen kohteisiin ja Keittiömaailma on ylpeä ollessaan ohjelman yhteistyökumppani.

Lue lisää aiheesta Grand Designs Suomi

Uutiset & Ajankohtaiset Keittiömaailma 20 vuotta

Keittiömaailma-ketju täytti 20 vuotta: ”Menestyksen takana ovat ihmiset.”

Lue lisää aiheesta Keittiömaailma 20 vuotta

Uutiset & Ajankohtaiset Asuntomessut 2022

Asuntomessut 2022 järjestetään Naantalissa 15.7.-14.8. Keittiömaailma on mukana upealla hirsitalokohteella, jossa vältetään muovia ja suositaan laadukkaita, aikaa kestäviä materiaaleja kuten kiveä ja puuta.

Lue lisää aiheesta Asuntomessut 2022