Joensuuhun avattiin Uuden ajan keittiömyymälä

Uutiset & Ajankohtaiset

Suomen neljännessä Uuden ajan keittiömyymälässä elämyksellisyys ja digitaalisuus ovat vahvasti keittiöhaaveilijan apuna.

Joensuun Keittiömaailman upea tiimi

Keittiömaailman Uuden ajan keittiömyymälät vievät keittiön ostamisen uudelle aikakaudelle. Myymälät ovat matalan kynnyksen myymälöitä, joihin on helppo tulla inspiroitumaan ja suunnittelemaan niin keittiöhaaveilijan kuin viimeistä ostopäätöstä tekevän asiakkaan.

Näyttävä väriseinä toivottaa tervetulleeksi ja havainnollistaa kattavaa värivalikoimaa, joka ovimalleihin on saatavilla. Tech lab on puolestaan keittiöhaaveilijan karkkikauppa, jossa voi testata uusimmat toiminnallisuudet, mekanismit ja teknologian mahdollisuudet. Design studion ovi-, vedin- ja tasomalleista on helppo koota omia väri- ja materiaaliyhdistelmiä. Kosketusnäytöillä voi tutustua kattavaan kodinkonevalikoimaan ja aloittaa oman keittiön suunnittelun sekä saada keittiölle alustavan hinta-arvion. Lopuksi keittiöön voi astua virtuaalilasien avulla. Luonnollisesti esillä on A la Carte- ja Petra-mallikeittiötä.

Uuden ajan Keittiömyymälän elementit helpottavat ja nopeuttavat asiakkaan ostopolkua, kun digitaalisten työkalujen avulla suunnittelun voi aloittaa jo kotisohvalta käsin. Myymälässä elementit ovat konkreettisesti käsillä ja valintoja ja inspiroitumista voi syventää joko itsenäisesti tai yhdessä ammattisuunnittelijan kanssa.

"Myymälämme avautui uusissa tiloissa Raatekankaantie 1:ssä ja koki täydellisen uudistuksen. Täällä on hienot puitteet innostua ja inspiroitua. Toimimme samoissa tiloissa Iskun kanssa, joten asiakas saa saman katon alta koko kodin irto- ja kiintokalusteet", sanoo Joensuun Keittiömaailman kauppias Mervi Berg ja jatkaa:

"Toivotamme joensuulaiset lämpimästi tervetulleeksi myymälään!"

A LA CARTEN JA PETRAN UUTUUSMALLISTOT ESILLÄ

Porin myymälän mallikeittiöissä ovat nähtävillä mm. A la Carte-keittiöiden uusin konseptikeittiöt Rigato sekä suosittu Bistro-keittiö. Petra-keittiöiden uutuuksista esillä on Taika-keittiö sekä vuoden 2018 uutuusmallisto Willa. Molemmilta merkeiltä myymälässä on lisäksi muita mallikeittiöitä.

Joensuun uuden ajan keittiömyymälän avajaisia vietetään viikonloppuna 15.-17.11. Katso avajaisten ohjelma>>

Joensuun Keittiömaailma Isku, Raatekankaantie 1, Joensuu