Keittiömyymälä 2.0 Vantaan Tammistoon

Pääkaupunkiseudun ensimmäinen uuden ajan keittiömyymälä avattiin Keittiömaailma Tammistoon. Tervetuloa tutustumaan keittiömyymälä 2.0:aan!

Näyttävä väriseinä toivottaa vieraan tervetulleeksi
Keittiömaailma Tammisto on pääkaupunkiseudun ensimmäinen uuden ajan keittiömyymälä

Uudessa myymälässä yhdistetään ensimmäistä kertaa digitaaliset ja elämykselliset uuden ajan keittiömyymälän elementit perinteisen keittiömyymälän parhaisiin puoliin.

Tech labissä pääsee testaamaan keittiön eri toiminnallisuuksia ja teknologian mahdollisuuksia. Design studion materiaaleista ja värivaihtoehdoista voi koota omia yhdistelmiä. Kosketusnäytöillä voi aloittaa oman keittiön suunnittelun ja saada keittiölle alustavan hinta-arvion. Lopuksi keittiöön voi astua virtuaalilasien avulla. Lisäksi esillä on yli kymmenen upeaa A la Carte- ja Petra-mallikeittiötä.

"Uuden ajan Keittiömyymälä tarjoaa uudenlaisen tavan aloittaa keittiösuunnittelu. Tavoitteenamme on tehdä keittiöremontin aloittamisesta helppoa ja houkuttelevaa. Haluamme, että keittiömyymälään on luontevaa astua sisään ja että keittiöinspiraatiot ovat matalan kynnyksen takana. Myymälän elementtejä ovat tervetulleita hyödyntämään niin keittiöhaaveilijat kuin hankintapäätöksen jo tehneet asiakkaat”, kertoo A la Carte- ja Petra-keittiöitä valmistavavn Novart Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Mari Tuomisto.

Uuden ajan myymälässä on lupa innostua ja toimia itsenäisemminkin, mutta tarvittaessa ammattisuunnittelijat ovat apuna joka käänteessä.

A la Carten ja Petran uutuusmallistot ensimmäistä kertaa esillä

Tammiston myymälän mallikeittiöissä ovat ensimmäistä kertaa nähtävillä A la Carte-keittiöiden uudet Rigato- ja Profilo-keittiökonseptit sekä Petra-keittiöiden uutuus Taika-keittiökonsepti.

Keittiömaailma Tammisto löytyy Vantaalta osoitteesta Tammiston kauppatie 18.

Suomen ensimmäinen uuden ajan keittiömyymälä avattiin tammikuussa 2019 Tampereen kauppakeskus Ratinaan.