Keittiösuunnittelun verkkotapaaminen asiakkaan silmin

Uutiset & Ajankohtaiset

Keittiösuunnittelu onnistuu nyt verkkotapaamisessa. Käytäntö on saanut asiakkailtamme erittäin hyvän vastaanoton. Tässä yhden asiakkaan kokemuksia verkkotapaamisesta.

Verkkotapaaminen

Keittiöala on jo pitkään ollut hyvin myymäläsidonnaista. Onhan materiaaleja mukava päästä hypistelemään ja värejä näkemään ja vertailemaan toisiinsa. Digitaalisuus on kuitenkin tullut avuksi myös keittiösuunnittelussa. Keittiömaailman Uuden ajan keittiömyymälöissä hyödynnetään digitaalisia toiminnallisuuksia, joilla keittiösuunnittelun voi aloittaa jo kotoa käsin.

Verkkotapaamisessa yhdessä keittiösuunnittelijan kanssa koko keittiösuunnitelma on mahdollista toteuttaa etäyhteyden avulla. Suunnittelijoillamme on käytössään nykyaikaiset välineet, joiden avulla keittiösuunnitelmat voidaan vaivattomasti käydä läpi videoyhteyden kautta. Tämä nopeuttaa ja helpottaa suunnitteluprosessia ja on erityisen tarpeellista nyt, kun muuta kuin välttämätöntä liikkumista tulee rajoittaa.

”Aikaa ja vaivaa säästyy”

Espoon Keittiömaailman suunnittelijan Jenna Selkamon asiakas Anne Sipilä kokeili verkkotapaamista. Tapaaminen toteutettiin Teams-etäyhteyden avulla. Annelle Teams oli jo ennestään tuttu, mutta tarvittaessa suunnittelijamme auttavat Teamsin tai Skypen käyttöönotossa.

Annella on kaksi lasta, jotka olisi pitänyt ottaa suunnittelutapaamiseen mukaan. Kotoa käsin toteutettu videoyhteys oli näin huomattavasti helpompi järjestää.

- Kävin etukäteen tutustumassa Keittiömaailman verkkosivuilla eri keittiötyyleihin ja väreihin ja lähetin suunnittelijalle toiveitani sekä keittiön pohjapiirustukset ja mitat, Anne kertoo.
- Jenna oli piirtänyt keittiösuunnitelmasta alustavan luonnoksen, mikä helpotti tapaamisen läpivientiä.

Videoyhteyden kautta Jenna ja Anne kävivät yhdessä suunnitelmaa läpi. Keittiömaailman suunnitteluohjelmalla 3D-suunnitelmaa voidaan pyörittää eri kulmista. Näin tapaamisessa oli helppo keskustella, mitä kaappeja tai toiminnallisuuksia voisi siirtää tai muokata.

- Suunnitelmaa oli helppo käydä läpi ja samalla Jenna teki hyviä huomioita toiveideni pohjalta.

Annen perheen uudiskotiin tulevan keittiön suunnittelumatka jatkuu seuraavaksi tapaamisella myymälässä ennen lopullista päätöstä materiaaleista.

Anne suosittelisi ehdottomasti verkkotapaamista muillekin.

- Mielestäni sain verkkotapaamisesta samat hyödyt kuin olisin saanut myymälässäkin. Lisäksi säästin aikaa ja vaivaa, kun tapaaminen käytiin kätevästi kotoa käsin.

Kokeile sinäkin!

Varaa aika verkkotapaamiseen ja aloitetaan unelmien keittiösi suunnittelu!
Varaa maksuton tapaamisaika >>