Poriin avattiin Suomen kolmas uuden ajan keittiömyymälä

Uutiset & Ajankohtaiset

Suomen kolmas, Satakunnan ensimmäinen ja kaikkien aikojen ensimmäinen Keittiömaailma-Isku -konseptin sisään rakennettu Uuden ajan keittiömyymälä avautui Poriin.

Porin uuden ajan keittiömyymälä on avattu!

Keittiömaailman Uuden ajan keittiömyymälät vievät keittiön ostamisen uudelle aikakaudelle. Myymälät ovat matalan kynnyksen myymälöitä, joihin on helppo tulla inspiroitumaan ja suunnittelemaan niin keittiöhaaveilijan kuin viimeistä ostopäätöstä tekevän asiakkaan.

Näyttävä väriseinä toivottaa tervetulleeksi ja havainnollistaa kattavaa värivalikoimaa. Tech labissä voi testata keittiön uusimmat toiminnallisuudet, mekanismit ja teknologian mahdollisuudet. Design studion ovi-, vedin- ja tasomalleista on helppo suunnitella omia suosikki väri- ja materiaaliyhdistelmiä. Kosketusnäytöillä voi aloittaa oman keittiön suunnittelun ja saada keittiölle alustavan hinta-arvion. Lopuksi keittiöön voi astua virtuaalilasien avulla. Lisäksi esillä on A la Carte- ja Petra-mallikeittiötä.

Uuden ajan Keittiömyymälän elementit helpottavat ja nopeuttavat keittiön ostoprosessia, kun digitaalisten työkalujen avulla suunnittelun voi aloittaa jo kotisohvalta käsin. Myymälään voi tämän jälkeen tulla syventämään valintojaan ja inspiroitumaan lisää.

"Olemme todella iloisia ja ylpeitä, että saimme uuden ajan keittiömyymälän Poriin. Täällä on upeat puitteet innostua ja inspiroitua, ja toivotammekin porilaiset lämpimästi tervetulleeksi myymälään", sanovat Porin Keittiömaailman kauppiaat Piia Pihlajamäki ja Timo Säkkilä.

A LA CARTEN JA PETRAN UUTUUSMALLISTOT ESILLÄ

Porin myymälän mallikeittiöissä ovat nähtävillä mm. A la Carte-keittiöiden uusimmat konseptikeittiöt Rigato- ja Profilo sekä suosittu Bistro-keittiö. Petra-keittiöiden uutuuksista esillä on Taika-keittiö sekä vuoden 2018 uutuusmallisto Willa. Molemmilta merkeiltä myymälässä on myös useita muita mallikeittiöitä.

Ainutlaatuinen Keittiömaailma-Isku -konsepti asiakkaan apuna

Porissa uuden ajan keittiömyymälä toteutettiin ensimmäistä kertaa Keittiömaailma-Isku -konseptiin. Kaikkiaan 18 Keittiömaailma-myymälää sijaitsevat Isku koti -myymälöiden sisällä. Ainutlaatuinen konsepti tarjoaa kuluttajalle sekä kodin kiintokalusteet että huonekalut yhdestä ja samasta paikasta.

Porin uuden ajan keittiömyymälän avajaisia vietetään viikonloppuna 30.8.-1.9. Katso avajaisten ohjelma>>

Keittiömaailma Pori Isku, Itsenäisyydenkatu 1-5.