Magazine

Willa-keittiö upeassa tuhkan harmaassa sävyssä

Maalaisidylli luonnon väreissä

Lotta Agaton, yksi Ruotsin merkittävimmistä sisustussuunnittelijoista ja stailaajista, oli suunnittelemassa tätä kodikasta ja lämmintunnelmaista maalaiskeittiötä, jossa keskiössä ovat ruoka ja seurustelu.

Lue lisää aiheesta Maalaisidylli luonnon väreissä
Lotta Agaton kattaus - UKKONEN

Inspiraatio & Trendit Lotta Agatonilta 4 upeaa kattausta trendikkäissä Luonto-väreissä

Lotta Agaton teki Keittiömaailmalle neljä kaunista kattausta Luonto-värikokoelman sävyistä.

Lue lisää
Värikokoelma Luonto - Keittiömaailma

Inspiraatio & Trendit Väri tulee keittiöön! Luonnonläheiset sävyt ovat nyt haluttuja

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhoittavaa tunnelmaa. Keittiömaailman uusi Luonto-värikokoelma sisältää kymmenen näihin trendeihin täydellisesti sopivaa sävyä. Nämä luonnosta kumpuavat värit kestävät aikaa ja säilyttävät charminsa myös muuttuvissa väritrendeissä. Keittiön värimaailma on yhä vahvempi osa koko kodin tunnelmaa ja väritystä.

Lue lisää
Supermattalaminaatti moodboard harmaa

Inspiraatio & Trendit Supermattalaminaatti

Supermattalaminaatti on erittäin kestävä ja laadukas materiaali. Matta pinta ei heijasta valoa, mikä tekee materiaalista silmille miellyttävää. Lue lisää!

Lue lisää
Kuukauden resepti: tomaattikeitto

Reseptit Kuukauden resepti: tomaattikeitto

Tämä tomaattikeitto sopii täydellisesti talvipäivän lounaaksi! Keitto valmistuu nopeasti ja siinä on täyteläisiä makuja sekä satokauden mukaisia raaka-aineita!

Lue lisää
A la Carte -keittiöt Vida

Inspiraatio & Trendit Keittiön valaistuksen suunnittelu – sisustusarkkitehdin 4 tärkeää ohjenuoraa

Keittiön valaistus kannattaa suunnitella huolella. Riittävän työskentelyvalon lisäksi keittiötilassa on hyvä satsata myös valon muunneltavuuteen.

Lue lisää
Asiakkaan kotona: Pastellimaja

Asiakkaan kotona Asiakkaan kotona: ”Uskon ihailevani keittiötä vielä kymmenen vuoden kuluttua”

Suosittua Pastellimaja-blogia pitävän Hannan keittiöprojekti ei ole ihan tavallinen tarina. Keittiösuunnitelmat tehtiin Vantaalla asuntoon, jota rakennettiin Joensuuhun sillä aikaa, kun perhe asui Walesissa. Lue lisää täältä!

Lue lisää
Vinkkejä kotona työskentelyyn

Inspiraatio & Trendit Asioita joita voi tehdä keittiössä

Keittiö ei ole vain tila ruoanlaitolle. Kun hieman käyttää mielikuvitusta, keittiössähän voi puuhailla vaikka mitä! Kokosimme vinkkejä tekemisistä, joita kodin sydän kätkee sisäänsä.

Lue lisää
Asiakkaan kotona: rivitalokeittiön remontti

Asiakkaan kotona Asiakkaan kotona: rivitalokeittiön remontti

Keittiöremontilla voi saada valtavan muutoksen asunnon ilmeeseen ja toimivuuteen. Näin kävi asiakkaamme rivitaloasunnossa, jossa keittiöremontissa panostettiin erityisesti kierrätykseen, kodinkoneisiin, keittiön ulkonäköön ja koko tilan toimivuuteen.

Lue lisää
Petra-keittiöt Rytmi Aamu

Inspiraatio & Trendit Petran Rytmi-keittiö

Petran uusi Rytmi-konsepti tuo keveyttä keittiöön. Rytmin avainelementtinä on kapea, tammiviilupintainen kaapistojen väliin asennettava kehys ja jakaja. Rytmi keittiökonsepti on nuorekas ja leikkisä! Rytmin avainelementillä voit muokata keittiön hyvin yksinkertaisella tavalla persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää