Mielimusiikkia siellä missä sinäkin - Sound Unit

UUTUUS! Saumattomasti kalusteisiin integroituva ja nerokkaan kompakti musiikkiyksikkö - tunnelman luontiin keittiössä.

Sound Unit Red Dot award 2015
Sound Unit lähikuva
Sound Unit

Lähes jokainen rakastaa musiikkia jossain muodossa. Se saa meidät rallattelemaan, liikuttumaan ja liikkumaan. Jotkut ovat kaikkiruokaisia ​​ja heille kelpaa mikä vaan radion soittama tarjonta. Toiset taas valitsevat tarkoin tilanteeseen ja tunnelmaan soveltuvat kappaleet. Musiikki on vähän kuin ruoka, joskus sen täytyy olla harkittua, jotakin erityistä ja toisinaan riittää se mitä tuleman pitää.
Musiikki on luonnollinen osa keittiötoimintaa ja virittää touhujamme. Tutkimukset osoittavat että 67% ihmisistä kuuntelee musiikkia keittiössä ollessaan. Useimmista keittiöistä löytyy nytkin radio- tai pari kaiutinta. Kuitenkin ratkaisut ovat kotitekoisia ja jotenkin tiellä. Radio tiskillä ei ole paras paikka leipoessa tai kaiutinpari seinällä ei kovinkaan siistin näköinen.

Koska haluamme kaiken aikaa parantaa oleilua keittiössä ja keksiä sinne luontevasti kuuluvia elementtejä olemme kehittäneet Sound Unit-yksikön, joka on yksi näistä innovaatioista.

Sound Unit on alan ensimmäinen keittiöön integroitu audiojärjestelmä, joka on räätälöity keittiöön rakenteisiin. Se on suunniteltu ja luotu olemaan osa keittiökalusteita. Sound Unit- yksikön toiminta perustuu Bluetooth-yhteyteen, jonka avulla voit jakaa musiikkia langattomasti eri älylaitteilta, kuten tabletilta, puhelimesta ja tietokoneelta. Äänentoistolaitteistoa löytyy kaksi eri korkeutta. Voit valita haluatko järjestelmän ulkonäön viimeisteltyä valkoista tai enemmän modernin ilmeen harjattua terästä.
Anna musiikin olla osa kotiasi ja keittiötäsi. Virkistä hetkiäsi keittiössä musiikilla jota rakastat, jaa mielimusiikkiasi ja ole illan DJ.

KATSO VIDEO ALLAOLEVASTA LINKISTÄ:

A la Carte -keittiöt Sound Unit