A la Carte -keittiössä valmistuu: Kasvispatasalaatti

Aitoa Arkiruokaa -blogista tuttu Alexander Trivedi kokkasi Keittiömaailmalle maukkaan kasvispatasalaatin.

Suositusta Aitoa Arkiruokaa -blogista tuttu Alexander Trivedi kokkasi Keittiömaailmalle omassa A la Carte -keittiössään maukkaan kasvispatasalaatin. Tämä herkullinen ruoka toimii niin lounaana kuin kevyempänä päivällisenä, ja siinä yhdistyvät salaatin raikkaus sekä kasvispadan lämpö.

Bon appétit!

Kasvispatasalaatin resepti

Tarvitset:

1/2 kukkaali
1,5 dl herneitä
2 porkkanaa
2 lehtikaalin lehteä
1 nippu jääsalaattia
3 rkl oliiviöljyä
kurkumaa, paprikajauhetta, suolaa

2 dl kermaviiliä
2 rkl hunajaa
3 rkl kuivayrttejä (esim. timjami, oregano, tilli)
suolaa, pippuria

Valmista näin:

Leikkaa pieneksi kukkaali, porkkana ja lehtikaali. Paista vihanneksia pannulla ja mausta kurkumalla, paprikajauheella sekä ripauksella suolaa.

Mausta kermaviili kuivayrteillä, hunajalla, suolalla sekä pippurilla. Pinoa kerroksittain salaattia, paistettuja vihanneksia ja kermaviilikastiketta. Nauti!

Kurkkaa juttu salaatin takaa Aitoa arkiruokaa -blogista

Blogit A la Carten Vida-keittiö kutsuu ympärilleen aamusta iltaan

A la Carten Vida-keittiö innostaa uudenlaiseen keittiösuunnitteluun ja tekee keittiöstä kodin todellisen keskipisteen. Tässä keittiössä viihtyy aamusta iltaan!

Lue lisää aiheesta A la Carten Vida-keittiö kutsuu ympärilleen aamusta iltaan

Blogit Kuukauden resepti: Hamppupesto

Reseptit: Aurora Estate Oy, Sirly Schinmann Kuvat: Tommi Hynynen

Keittiömaailman maaliskuun resepti on keväisen vihreä hamppupesto keittiömestari Sirly Schinmannin tapaan.

Lue lisää aiheesta Kuukauden resepti: Hamppupesto

Blogit Moodboards by Lotta Agaton

Keittiösuunnittelussa ei ole koskaan ollut yhtä paljon valinnanvaraa
värien, materiaalien ja erityyppisten fiksujen ratkaisujen suhteen.
Sisustaja Lotta Agaton loi valintojen helpottamiseksi Keittiömaailman
käyttöön moodboardeja, joissa erityyppiset materiaalit ja värit
sointuvat täydellisesti yhteen.

Lue lisää aiheesta Moodboards by Lotta Agaton

Blogit Kuukauden resepti: Oscarin Chili

Reseptit: Aurora Estate Oy, Sirly Schinmann Kuvat: Marko Vasara

On aika kaivaa pakastimesta hirvenlihat esille ja valmistaa viikonlopuksi äijäruokaa, joka maistuu koko perheelle. Keittiömestari Sirly Schinmannin pataresepti sopii erinomaisesti talvipäivien herkuksi! Jos hirveä ei ole saatavilla, lihaksi käy myös mikä tahansa jauheliha.

Lue lisää aiheesta Kuukauden resepti: Oscarin Chili