Asuntomessut Porissa 2018

Asuntomessut järjestetään 6.7.-5.8. Porissa. Keittiömaailma on mukana neljässä kohteessa. Tutustu upeisiin kohteisiimme!

Vuoden 2018 Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Alueelle on rakennettu myös mm. palvelutalo sekä päiväkoti. Asuntomessualue sijaitsee Karjarannassa, joka on kävelyetäisyydellä keskustasta.

Keittiömaailmalla on messuhallissa oma osasto, jossa esittelemme uuden A la Carten uutuuden, Urban-keittiön. Ajan hermoilla olevassa kaupunkikeittiössä korostuvat tuoreus ja teknologia. Urban Gardenin avulla keittiöön voi perustaa oman yrttitarhan. Uudet säilytysratkaisut auttavat vähentämään hävikkiä ja A la Carten innovaatio, sähköisesti nouseva kulmamekanismi, hyödyntää kulmat kätevänä säilytystilana.

Kalusteemme löytyvät seuraavista kohteista:

Kohde 8 Jukkatalo Voima
Kohde 21 Jokilammi
Kohde 25 Kodin Terra-talo
Oheiskohde Otso

Vihreän sävyjä

Lataa kartta ja kohdetietomme tästä >>

Asuntomessut Pori kartta Keittiömaailma kohteet

Uutiset & Ajankohtaiset Yhteistyössä Vennerin kanssa

Keittiömaailma aloitti ruokakasvatusyritys Vennerin kanssa Keittiökummi-yhteistyön vuodelle 2022. Ensimmäisenä keittiöalan toimijana lahjoitamme kuukausittain monipuolisia, uutta opettavia ruokalaatikoita apua tarvitseville lapsiperheille.

Lue lisää aiheesta Yhteistyössä Vennerin kanssa

Uutiset & Ajankohtaiset Asuntomessut 2021

Asuntomessut 2021 järjestettiin Lohjalla 9.7.-8.8. Keittiömaailma oli mukana kuudessa esittelykohteessa, myös upealla Nordic Nature -keittiömalliston osastolla messuhallissa.

Lue lisää aiheesta Asuntomessut 2021

Uutiset & Ajankohtaiset Rovaniemelle Suomen kuudes Uuden ajan keittiömyymälä 2.0

Rovaniemen Keittiömaailma muutti uusiin avarampiin tiloihin. Samalla myymälästä tuli Lapin ensimmäinen ja Suomen kuudes digitaalisuuteen ja kokemuksellisuuteen perustuva Uuden ajan keittiömyymälä.

Lue lisää aiheesta Rovaniemelle Suomen kuudes Uuden ajan keittiömyymälä 2.0

Uutiset & Ajankohtaiset Asuntomessut 2020

Asuntomessut 2020 järjestetään tänä vuonna Tuusulassa 3.-30.8. Keittiömaailma pääsi suunnittelemaan unelmien keittiön 9 upeaan esittelykohteeseen.

Lue lisää aiheesta Asuntomessut 2020