Välipäivien juustoleipä

Blogit

Reseptit: Aurora Estate Oy, Sirly Schinmann Kuvat: Marko Vasara

Keittiömestari Sirly Schinmann loihti Keittiömaailmalle maukkaan reseptin joulun välipäivien iloksi. Tässä Sirlyn mietteet uskomattoman herkullisesta reseptistä:

"Välipäivien reseptinä toimii Juustoleipä! Se on ollut kysytyin resepti ravintolassamme. Teimme leipää ensimmäisenä vuotena ja moni on kaivannut sitä takaisin valikoimaan. Tyylimme on muuttunut hieman matkan varrella, mutta mielellämme paljastamme reseptin teille!"

Joulubrunssi Sirly Schinmann -Keittiömaailma

Juustoleipä

2 pkt raclette juusto viipaleita
4 valkosipulin kynttä
300g voita
1 nippu persiljaa
1 vaalea iso leipä
Suolaa ja pippuria

Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Leikkaa leipään viillot joka suuntaan. Pilko valkosipuli, persilja ja sekoita se huoneenlämpöiseen voihin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Voitele jokainen väli reilulla valkosipuli voilla ja laita raclette juusto jokaiseen väliin.

Paista uunissa kunnes juusto on kunnolla sulanut välissä. Koristele persiljalla ja tarjoile kuumana!

Resepti on valmistettu ja kuvattu Sirlyn upeassa Petra-keittiössä, joka suunniteltiin huippukokin kotikeittiöksi uuteen taloon.