Kuukauden resepti: Välipäivien juustoleipä

Blogit

Reseptit: Aurora Estate Oy, Sirly Schinmann Kuvat: Marko Vasara

Keittiömestari Sirly Schinmann loihti Keittiömaailmalle uskomattoman herkullisen juustoleivän reseptin joulun välipäivien iloksi.

Joulubrunssi Sirly Schinmann -Keittiömaailma

Masterchef Suomi -ohjelmasta laajempaan tietoisuuteen noussut, palkitun Aurora Estate -hotelli-ravintolan omistaja, keittiömestari Sirly Schinmann halusi uuteen kotiinsa keittiön, jossa ammattikokin on hyvä kokata. Tyyli ja toiminnallisuudet kohtasivat Petran Mira-keittiössä. Keittiösuunnittelun lomassa tuli ajatus yhteistyöstä, jonka tuloksena syntyi #sirlynperjantairesepti -kokonaisuus. Tämän jouluisen brunssin jälkeen julkaisemme kesään asti joka kuukauden viimeinen perjantai yhden Sirlyn uudessa Petra-keittiössään toteuttaman reseptin.

Juustoleipä

Tässä Sirlyn mietteet reseptistä:

- Välipäivien reseptinä toimii Juustoleipä! Se on ollut kysytyin resepti ravintolassamme. Teimme leipää ensimmäisenä vuotena ja moni on kaivannut sitä takaisin valikoimaan. Tyylimme on muuttunut hieman matkan varrella, mutta mielellämme paljastamme reseptin teille!

Ainekset:

2 pkt raclette juusto viipaleita
4 valkosipulin kynttä
300g voita
1 nippu persiljaa
1 vaalea iso leipä
Suolaa ja pippuria

Valmista näin:

Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Leikkaa leipään viillot joka suuntaan. Pilko valkosipuli, persilja ja sekoita se huoneenlämpöiseen voihin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Voitele jokainen väli reilulla valkosipuli voilla ja laita raclette juusto jokaiseen väliin.

Paista uunissa kunnes juusto on kunnolla sulanut välissä. Koristele persiljalla ja tarjoile kuumana!

Ihastuitko?

Lisää herkullisia Sirlyn perjantaireseptejä löydät täältä>>

Sirly Schinmann

Sirly Schinmann

Keittiömestari

Aurora Estaten toinen omistaja

Ura alkoi Masterchef Suomi -ohjelmasta