Innovaatioilla tilaa ja toiminnallisuutta keittiöön

Inspiraatio & Trendit

Toimiva keittiö syntyy käytännöllisistä ratkaisusta. Lisätilaa voit loihtia vain napin painalluksella tai kaapin avauksella. Mitä sanot näistä kekseliäistä innovaatioista?

Nouseva kulma poistaa kulmaongelmat


Haluaisitko, että keittiön tasot ovat tyhjät ja siistit? A la Carten Urban-keittiön sähköinen kulmamekanismi on viime vuosien kekseliäimpiä innovaatioita. Jopa isommat keittiökoneet, kuten kahvinkeittimen tai tehosekoittimen, saa piiloon – mutta kuitenkin helposti käden ulottuville. Nappia painamalla saat tarvitsemasi keittiökoneet esille! Yhtä nopeasti piilotat tavarat kulman uumeniin.

Sähköinen Found-kaappi


Keittiön välitila on nimensä mukaisesti usein tyhjä tila kaapin ja työtason välillä – vaan ei enää.

A la Carten Found on seinäkaappi, jonka takaosasta saa nappia painamalla laskettua lokerikon, jossa on arvokasta säilytystilaa vaikkapa mausteille, pulloille tai veitsille. Tavarat saa yhtä nopeasti piiloon kuin ne on laskettu esille.

Sokkelilaatikko hyödyntää lattiarajan


Säilytystilan maksimointi on aina tärkeää, niin myös lattianrajassa. Keittiön ehkä kekseliäin innovaatio, sokkelilaatikko, on oiva paikka pelleille, isoille tarjoilulautasille, säilytysrasioille tai vaikka keittiötikkaille. Keittiömaailma on kehitellyt sokkelilaatikkoon sopivat, kokoon taittuvat aputikkaat, jotka on nopea ottaa käyttöön ja taittaa takaisin piiloon.

Klaffi-kaapista ilmestyy pöytä esille


Eikö pienessä keittiössä ole tilaa vakituiselle pöydälle tai tarvitsetko lisää työskentelytilaa? Petran Klaffi-kaapista taiot esiin pöydän käden käänteessä. Klaffi-kaapista löytyy myös säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina.

Klaffi-kaappi sopii keittiön lisäksi muihinkin kodin tiloihin. Sisusta vaikkapa lasten askarteluvälineillä ja peleillä tai ompelutarvikkeilla.

Plussa-kaapista saat pöytä- ja tasotilaa tarvittaessa


Pienen keittiön tilaihme on Petran Plussa-kaappi. Vedä pyörillä varustettu apukaappi esiin ja saat keittiöösi hetkessä lisää pöytä- ja työtasotilaa. Plussa-kaapista löytyy myös ulosvedettävä laatikko, tilava taso astioille ja muille tavaroille.

Peggi hyödyntää kaappien päädyt


Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että komeroiden ja kaappien päätyihin voisi ripustaa vaikka keittiövälineitä tai mausteita? Petran Peggi-päätylevyn avulla kaikkea ei tarvitse piilottaa laatikoiden uumeniin. Peggin voi myös asentaa vapaalle seinälle.

Se toimivampi versio apteekkarinkaapista


Taittuva korimekanismi ei jätä kaapin sisällöstä mitään arvailujen varaan. Toinen osa korista on kiinni ovessa ja toinen kaapin sisällä. Ja kaikki tavarat ovat kätevästi käden ulottuvilla.

Stage tuo sisustuksellista säilytystilaa


Stage-avohyllykköön voit sijoittaa astioita, kauniita esineitä tai vaikka mauste- ja yrttiruukkuja. Tämän kodin katseenvangitsijan sisältöä voi vaihdella vaikka vuodenaikojen mukaan!

Yhdessä ammattisuunnittelijamme kanssa poimit parhaat innovaatiot sinun keittiöösi. Varaa suunnitteluaika; tehdään keittiöunelmistasi totta!

Sirly Schinmann - luksushampurilainen

Kuukauden resepti: Luksushampurilainen

Hampurilainenkin voi olla juhlava ruoka. Erityisesti, kun täytteeksi valitsee jotain erikoisempaa. Keittiömestari Sirly Schinmann loihti Keittiömaailmalle Luksushampurilaisen, jossa päätäytteenä käytetään kuningasravun jalkoja.

Lue lisää aiheesta Kuukauden resepti: Luksushampurilainen
Willa-keittiö upeassa tuhkan harmaassa sävyssä

Maalaisidylli luonnon väreissä

Lotta Agaton, yksi Ruotsin merkittävimmistä sisustussuunnittelijoista ja stailaajista, oli suunnittelemassa tätä kodikasta ja lämmintunnelmaista maalaiskeittiötä, jossa keskiössä ovat ruoka ja seurustelu.

Lue lisää aiheesta Maalaisidylli luonnon väreissä
Lotta Agaton kattaus - UKKONEN

Lotta Agatonilta 4 upeaa kattausta trendikkäissä Luonto-väreissä

Lotta Agaton teki Keittiömaailmalle neljä kaunista kattausta Luonto-värikokoelman sävyistä.

Lue lisää aiheesta Lotta Agatonilta 4 upeaa kattausta trendikkäissä Luonto-väreissä
Värikokoelma Luonto - Keittiömaailma

Väri tulee keittiöön! Luonnonläheiset sävyt ovat nyt haluttuja

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhoittavaa tunnelmaa. Keittiömaailman uusi Luonto-värikokoelma sisältää kymmenen näihin trendeihin täydellisesti sopivaa sävyä. Nämä luonnosta kumpuavat värit kestävät aikaa ja säilyttävät charminsa myös muuttuvissa väritrendeissä. Keittiön värimaailma on yhä vahvempi osa koko kodin tunnelmaa ja väritystä.

Lue lisää aiheesta Väri tulee keittiöön! Luonnonläheiset sävyt ovat nyt haluttuja