A la Carten uusi Rigato-keittiö kutsuu luonnon keittiöön

A la Carten uusi Rigato-keittiökonsepti tuo keittiöön ylellisyyttä ja luonnon tuntua.

A la Carten Rigato-konsepti tuo luonnon keittiöön
A la Carten upea musta Rigato-keittiö

A la Carte -keittiöiden kevään uutuuskeittiö Rigato on skandinaavinen klassikko modernilla otteella. Linjakkaan ja ilmavan Rigato-keittiön näyttävä elementti on massiivitamminen ovi, jonka ominaisuudet tulevat parhaiten esiin tehosteena käytettynä, esimerkiksi saarekkeessa.

Puu on aina ollut tärkeässä roolissa suomalaisessa muotoilussa, ja Rigaton myötä puu ja luonnon tuntu tulevat keittiöön asti. Konseptille nimensä antava, puusäleistä koostuva A la Carten upea uutuusovi on ovelalla tavalla ja hienovaraisesti vedikkeetön; oven jokainen puusäle toimii vetimenä. Ovimalli häivyttää laatikostojen reunat, mikä tekee pinnasta tyylikkäästi yhtenäisen.

Rigato-ovea on saatavilla kolmessa eri sävyssä: luonnonvärinen tammi, valkaistu tammi ja musta tammi.

A la Carten Profilo - näyttävää vedikkeettömyyttä

Rigato-keittiön hienovaraisen vedikkeettömyyden rinnalle sopii erityisen hyvin A la Carten Profilo-konsepti, jossa vedikkeettömyys ratkaistaan vertikaali- ja horisontaaliprofiileilla.

Profiili antaa kokonaisilmeeseen ryhtiä ja näyttävyyttä. Keittiön ilmettä voidaan tehostaa entisestään horisontaaliprofiiliin asennettavalla valaistuksella. Alumiinin värisen profiilin rinnalle on tuotu uutuussävyinä musta ja usvan valkoinen. Profiilien ansiosta voimme toteuttaa keittiösi vedikkeettömänä mistä tahansa A la Carte -malliston ovesta!

Varaa maksuton keittiösuunnitteluaika ja anna ammattilaisemme auttaa sinua miettimään, miten A la Carten uutuudet sopivat parhaiten sinun keittiöösi!