A la Carten Vida-keittiö kutsuu ympärilleen aamusta iltaan

Inspiraatio & Trendit

A la Carten Vida-keittiö innostaa uudenlaiseen keittiösuunnitteluun ja tekee keittiöstä kodin todellisen keskipisteen. Tässä keittiössä viihtyy aamusta iltaan!

A la Carte -keittiöt Vida

Kukapa ei arvostaisi arjen sujuvuutta kotonaan. Erityisesti pienemmissä kodeissa neliöt on pystyttävä käyttämään entistä tehokkaammin, ja monessa kodissa keittiö ja oleskelutilat yhdistyvätkin saumattomasti samaan tilaan. A la Carten Vida-keittiö rakentuu moduuleista, joita voi yhdistellä lähes rajattomasti omaan arkeen sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kaikelle oma paikkansa

Keittiö ei ole enää vain keittiötoimintoja varten. Tilan on toisinaan muututtava aamiaispöydästä etätyöpisteeksi, mukauduttava lounasravintolasta koululaisen läksyjen tekoon ja tarjottava tila niin rauhalliseen ruokailuhetkeen kuin juhliin. Vida-keittiön moduulimaisten elementtien ansiosta kaikelle on oma paikkansa, jolloin keittiön olemusta saa nopeasti vaihdettua tarpeen mukaan.

Vida-keittiön elementit

Vida-avohylly

Viimeistellyssä Vida-avohyllyssä säilyvät niin keittokirjat, viinipullot kuin sisustuselementit. Avohyllyn voi sijoittaa lähes mihin vain; saarekkeen päätyyn, seinälle, jopa makuuhuoneen yöpöydäksi.

Vida-laatikkomoduulit

Käytännöllisiin vetolaatikoihin piiloutuvat niin tietokone etätyöpäivän jälkeen kuin lasten piirustusvälineet ruokailun ajaksi.

Vida-kanavamoduuli lisävarusteineen

Monikäyttöinen kanavamoduli sijoittuu saarekkeeseen tai niemekkeeseen ja luo säilytys- ja esillepanotilaa. Lisävarusteilla sisustusta ja toiminnallisuutta saa muokattua tarpeen ja mielen mukaan.

Vida-jalkamallit

Tyylikkäät jalat alleviivaavat Vida-keittiön huonekalumaisuutta. Valittavana on moderni musta ja perinteisempi, luonnonvärisen tai petsatun mustan sävyinen malli.

Lue lisää Vidan elementeistä täältä>>

Saareke ja niemeke muuntautuvat arjen toimintoihin

Vida-malliston huonekalumaiset niemeke ja saareke tuovat keittiöön lisää säilytys-, työskentely- ja laskutilaa. Niemekkeen erikoisuutena liesitaso voidaan sijoittaa niin, että tason alla ei ole perinteistä alakaappia tai laatikostoja. Näin niemeke muuntautuu helposti myös työ- ja ruokapöydäksi. Niemekkeen ääressä vietetyn työpäivän jälkeen työvälineet voi sujauttaa tason alle Vida-vetolaatikoihin. Viereisestä laatikosta löytyvät vaikkapa värikynät ja piirustuspaperit lasten leikkejä varten. Erillistä ruokapöytääkään ei välttämättä tarvita, sillä saman niemekkeen äärellä voidaan sekä kokata että nauttia illallista yhdessä. Lue Vidan muuntautumiskyvystä lisää täältä>>

Persoonallinen Vida-keittiö

Vidan väreissä ja tyyleissä on valinnanvaraa, ja elementtejä on helppo yhdistää lähes kaikkien A la Carten ovi- ja tasomallien kanssa.

Vida-elementtien avulla on helppo luoda yhtenäinen ilme ja tunnelma myös kodin eri tilojen välillä. Yhdessä suunnittelijan kanssa elementeistä voidaan suunnitella juuri omaan elämäntyyliin sopiva Vida-keittiö ja Vida-kokonaisuus!

Varaa suunnitteluaika ja tapaa suunnittelija kätevästi vaikka verkkotapaamisena.