Haaveiletko uudesta keittiöstä? Näin tiedät, mitä olet hakemassa

Inspiraatio & Trendit

Keittiö on yksi kodin tärkeimpiä hankintoja - se on keskeisellä paikalla, siellä kokataan, syödään ja viihdytään. Se on myös merkittävä investointi ja usein pitkän harkinnan tulos.


Tutustu videolla uuden ajan keittiömyymälään.

Keittiö on yksi kodin tärkeimpiä hankintoja - se on keskeisellä paikalla, siellä kokataan, syödään ja viihdytään. Se on myös merkittävä investointi ja usein pitkän harkinnan tulos.

Keittiön pitää kestää aikaa ja käyttöä. Silmääkin se saisi miellyttää.

Kuulostaako inspiroivalta vai lähinnä uuvuttavalta? Olipa lähtökohtasi mikä tahansa, keittiön hankkiminen on nyt helpompaa ja monipuolisempaa kuin koskaan ennen.

Siinä missä uuden ajan myymälämme panostavat elämyksellisyyteen ja digitaalisuuteen, myös netti on pullollaan tietoa ja inspiraatiota.

Laadimme listan, jonka avulla löydät oman tapasi inspiroitua ja hankkia unelmiesi keittiön.

Tutustu kotisohvalta käsin

Teknisiä ratkaisuja ja virtaviivaisuutta vai kotoisaa oleilua?

Nettisivuillamme voit testata, mikä olisi oma keittiötyylisi. Voit selata Petra ja A la Carte -keittiöiden kuvastot ja tutustua keittiön osto-oppaaseen. Täältä näet myös koko joukon toteutuneita keittiöunelmia.

Mikä olisi kaunein ja käytännöllisin ratkaisu kotiisi?

Inspiroidu liikkeessä


Uuden ajan myymälöissä voit aloittaa tutustumisen väriseinästä.

Kaikissa liikkeissämme voit inspiroitua tutustumalla ammattilaisten valmiiksi miettimiin keittiökonsepteihin. Jokaisessa on oma tunnelmansa.

Vetoaako sinuun ranskalainen bistrotyyli vain herraskartanon hienostunut tunnelma?

Ota digitaalisuus avuksi

Toimme Suomeen uuden ajan keittiömyymälät, joita löytyy jo useammalta paikkakunnalta. Näissä myymälöissä keittiön ostaminen perustuu digitaalisuuteen ja elämyksellisyyteen. Tech labissa voit tutustua keittiöiden uusimpiin mekanismeihin, Design studiossa pääset kokeilemaan omia suosikki väri- ja materiaaliyhdistelmiä, kosketusnäytöillä voit tutkia laajaa kodinkonevalikoimaa ja suunnitteluohjelmalla vertailla eri materiaalien vaikutusta keittiön kokonaishintaan. VR-lasit päässä voit tehdä virtuaalikierroksen valitsemaasi keittiöön.

Suunnittele myyjän kanssa

Oletko valmis toteuttamaan haaveesi? Varaa maksuton suunnitteluaika Keittiömaailmaan. Suunnittelukäynnillä voitte yhdessä tehdä räätälöidyn kaluste- ja tilasuunnitelman.

Samalla myyjälle kannattaa kertoa omat materiaalitoiveet ja budjetti. Materiaali- ja kodinkonevalinnoilla keittiön hintaan voidaan vaikuttaa paljon.

Haaveiletko uudesta keittiöstä?

Neljä askelta täydelliseen keittiöön

Täyden palvelun Keittiömaailmasta saat koko keittiöremontin avaimet käteen -toteutuksena. Kohti unelmiesi keittiötä on vain neljä askelta, joita seuraamalla saat täydellisen keittiön.

****************
1. Varaa itsellesi maksuton suunnitteluaika

2. Yhdessä vahvistamme suunnitelmat ja aikataulun

3. Keittiö valmistetaan tilaustyönä Nastolan tehtaallamme, kuljetetaan kotiisi ja asennetaan

4. Teemme valmiiseen keittiöön lopputarkastuksen ja annamme takuun käyttöiälle