Laminaattitaso keittiössä - 4 syytä suosioon

Inspiraatio & Trendit

Laminaatti on suosittu tasomateriaali keittiössä. Nykyisin laminaattitasojen valikoima on hyvin laaja, mikä tekee laminaatista kestävyyden rinnalla myös tyylikkään valinnan keittiöön. Tässä neljä syytä, miksi valita laminaattitaso.

Petra-keittiöt Milka Raami

1. Kestävä materiaali

Laminaattitaso kestää työtasona hyvin kulutusta ja keittiön toimintoja. Sen pinta on vettä ja likaa hylkivä, joten pienemmätkin apukokit voi huoletta ottaa mukaan keittiöpuuhiin. Huomioi kuitenkin, että kova pinta voi vahingoittua kuumuudesta.

2. Laaja väri- ja kuosivalikoima

Laminaattityötasoissa valinnanvaraa on paljon sekä värien että kuosien osalta! Tyyleissä jäljitellään myös luonnonmateriaaleja, kuten marmoria ja puuta, joten laminaattitasollakin saat luksuksen tuntua keittiöön.

Tutustu monipuoliseen laminaattityötasojen valikoimaamme>>

3. Helppohoitoinen

Keittiössä syntyy luonnollisesti roiskeita ja tahroja, eikä niitä pidäkään pelätä. Mutta tärkeää on, että saat keittiön jälleen loistavan puhtaaksi. Laminaatti on työtason materiaalina hyvä valinta, jos sinulla ei ole aikaa tai energiaa tasojen puhtaana pidolle. Yleensä laminaattitasolle riittää, että pinta pyyhitään puhtaaksi esimerkiksi nihkeällä rätillä. Puhdistamiseen käyvät myös peruspuhdistusaineet. Pinta on myös jo valmiiksi vettä ja likaa hylkivä.

4. Edullinen

Laminaattitaso on muihin tasomateriaaleihin verrattuna edullisin materiaali. Silti sinun ei tarvitse tinkiä tyylikkyydestä, sillä valikoima on erittäin laaja ja mieluisa vaihtoehto löytyy varmasti joka tyyliin.

Laminaatti on myös terveellinen vaihtoehto

Keittiömaailman laminaattipintaisille työtasoille on myönnetty M1-luokitus, joka kertoo materiaalin vähäpäästöisyydestä. Materiaalien valinnalla onkin vaikutusta myös sisäilman laatuun ja laminaatti on tässä sarjassa turvallinen vaihtoehto.

Keittiön työtason valintaan kannattaa panostaa, sillä työtaso on yksi keittiön käytetyimmistä elementeistä. Tasomateriaalia valitessa on syytä kiinnittää huomiota ainakin kolmeen asiaan; miten ja kuinka usein keittiötä käytetään, millaista tyyliä keittiöön haetaan sekä mitä keittiö saa maksaa. Lue lisää keittiön työtason valintaan vaikuttavista asioista työtason valintaoppaasta.