Lotta Agatonilta 4 upeaa kattausta trendikkäissä Luonto-väreissä

Inspiraatio & Trendit

Lotta Agaton teki Keittiömaailmalle neljä kaunista kattausta Luonto-värikokoelman sävyistä.

Lotta Agaton kattaus värit
inspiroidu lisää väreistä ja tutustu Luonto-värikokoelmaan>>

Toisinaan on inspiroivaa käyttää hitusen enemmän aikaa ja kattaa pöytä kauniisti; tämä luo tunnelmaa koko kotiin ja tekee ruokailusta erityisen hetken. Levitä pöytäliina, ota muutama posliiniesine esille ja koristele tuoreilla tai kuivatuilla kukilla ja kasveilla. Valitse kattauksen väri joko sävy sävyyn keittiösi värien kanssa tai uskalla käyttää jotain täysin eri väriä. Inspiroidu näistä Luonto-värikokoelman väreihin mukautetuista kattauksista – Kaarna, Ukkonen, Huurre ja Meri.

Lotta Agaton kattaus - HUURRE

Kattaus värissä Huurre

Raikkaan tunnelman saamiseksi voit tehdä "all-in" valkoisen kattauksen; tässä kattauksessa on sallittua luottaa yhteen upeaan väriin!

Lotta Agaton kattaus -  KAARNA

Kattaus värissä Kaarna

Tummanruskean sävyinen kattaus, jossa on kuivattuja kukkia ja mustia yksityiskohtia, luo hienon, vahvan ja aavistuksen rustiikkisen ilmapiiri ja tunnelman.

Lotta Agaton kattaus - MERI

Kattaus värissä Meri

Vintage-posliinin siniset sävyt sekoitettuna moderneihin laseihin ja ruokailuvälineisiin elävöittävät kattausta ja tekevät siitä persoonallisen.

Lotta Agaton kattaus - UKKONEN

Kattaus värissä Ukkonen

Tummanharmaalla kehystetty vaaleamman harmaa posliiniastiasto sekä yksittäiset mustat elementit tekevät tyylikkään ja selkeän kattauksen.