Persoonallinen Wall-järjestelmä

Wall-järjestelmän avulla saat kauniit esineesi ja välineesi näkyville myös keittiössäsi. Kaikki tehokkaasti käden ulottuvilla.

Wall-järjestelmä
Keittiömaailma
Keittiömaailma innovaatioita, Wall-seinäjärjestelmä, Found alaslaskeutuva avolokerikko, SoundUnit
A la Carte -keittiöt GraffioX 164AL tumma harmaa puu mikrolaminaatti
Wall-seinäjärjestelmä
Stage-hyllykkö ja Wall-järjestelmä
Wall-seinäjärjestelmä
Valaistus wall-järjestelmä

Wall-seinäjärjestelmä

Esittelemme mielellämme muille asioita, jotka tekevät meidät onnellisiksi ja ylpeiksi. Kirjoja joista pidämme, musiikkia jota ilman emme voi elää. Jaamme niitä jokapäiväisessä kanssakäymisessä kuin myös sähköisesti eri ystävältä toiselle. Miksipä emme jakaisi meille tärkeitä asioita myös keittiössämme kaikkien nähtäväksi.

Keittiö on meidän eniten käyttämämme tila ja siellä jokapäiväiset esineet tulee olla helposti esille otettavissa. Wall-seinäjärjestelmä on persoonallinen monitoimiseinäke, joka voidaan sijoittaa joko välitilaan tai erilliselle seinälle. Järjestelmän kokoa voidaan kasvattaa tilan ja varustelun mukaan. Järjestelmä mahdollistaa omien tarpeiden mukaisen varustelun; hyllyjä, koukkuja, valoja, talouspaperiteline, magneettiset veitsitelineet. Keittokirjalle ja tabletillekin löytyy oma luonteva paikkansa.

Mieti mitä haluat näyttää ja mitä olisi hyvä olla aina esillä. Suunnittelemme kokonaisuuden, missä kaikki on tyylikkäästi esillä ja eivät vie tilaa pöydältäsi.

Wall-seinäjärjestelmän hinta on alkaen 504 €.

Katso lähin myymälä ja suunnitellaan uusi keittiösi >>

Wall-seinäjärjestelmä
Valaistus wall-järjestelmä
A la Carte -keittiöt GraffioX 164AL tumma harmaa puu mikrolaminaatti