Leikkisä ja trendikäs Petran Rytmi-keittiö

Inspiraatio & Trendit

Petran uusi Rytmi-keittiökonsepti tuo keveyttä keittiöön! Avo- ja umpiosilla leikittelevä Rytmi tuo kodikkaaseen keittiöön trendikästä keveyttä, jopa ripauksen retroa. Keittiön lisäksi Rytmiä voi hyödyntää rytmittämässä myös kodin muita tiloja.

Petra-keittiöt Rytmi Aamu

Petran syksyn uutuus, Rytmi-keittiö, antaa uudenlaisia mahdollisuuksia keittiösuunnittelulle. Rytmin avainelementti on kapea, tammiviilupintainen kaapistojen väliin asennettava kehys ja jakaja, jonka avulla keittiön voi muokata hyvin yksinkertaisella tavalla persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

Avo- ja umpiosat tuovat keittiöön sekä ilmettä että ilmavuutta, myös huonekkalumaisuutta, mikä tekee keittiöstä yhtenäisemmän osan muita tiloja. Astu peremmälle!

Kauniin vihreä Rytmi-keittiö

Tämä Petran Rytmi-keittiö toteutettiin maalatulla Milka-ovella. Oven kauniin vihreää sävyä täydentää messinkinen vedin. Laminaattitason kuosi on valittu kehyksen mukaan. Avohyllyt tuovat ilmavuutta kokonaisuuteen. Tässä keittiössä on trendikästä keveyttä, jopa ripaus retroa.

Ihastuttavan kodikas, mattavalkoinen Rytmi-keittiö

Tämän Rytmi-keittiön kaunis, mattavalkoinen ovi, valkoiset kodinkoneet ja rosterivedin yhdistettynä lämpimän tammen sävyisiin kehyksiin ja avo-osiin tekevät kodikkaan keittiön ilmeestä samalla sekä rauhallisen että nuorekkaan leikkisän. Avo- ja umpiosilla rytmitetty hylly yhdistyy kauniisti kodin muihin tiloihin.

Rytmi sopii myös vaikkapa olo- tai lastenhuoneen kirjahyllyksi tai tv-tasoksi:

Rytmin voi yhdistää mihin tahansa Petran ovimalliin, joten suunnittelumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Millainen olisi sinun Rytmi-keittiösi?

Anna meidän auttaa unelmiesi keittiön toteuttamisessa! Varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään Keittiömaailman myymälään tai kätevään verkkotapaamiseen täältä>>