Rustiikkinen trendi

Inspiraatio & Trendit

Viimevuosina keittiön hallitsevana tyylinä on ollut suoralinjainen ja pelkistetty. Nyt linja on muuttumassa hieman rustiikkisemmaksi.

Rustiikkinen trendi - Keittiömaailma

Terveellisemmän elämäntavan trendi inspiroi nyt myös muualla kuin ruokapöydässä ja kulutusvalinnoissa; sisustukseen kaivataan luonnollisuuden tuntua. Country-keittiöiden inspiroimana tyylisuuntaus on kaiken käsittelemättömän ja kiilloittamattoman juhlaa. Rustiikkityylin pääosassa ovat käsittelemättömät vaaleat puupinnat, karkea kivi ja kaiverretut tai kudotut yksityiskohdat.

Näin luot rustiikkityylin keittiöön

Yhdistele eri materiaaleja valkoisten seinien ja suorien linjojen kanssa saadaksesi rustiikkisen tyylin nykyaikaiseen keittiöön. Tyylikäs ja tasalaatuinen esteettinen muotoilu, jossa on vain pieni yksityiskohta rustiikkia, tarjoaa modernin tulkinnan rustiikkikeittiöstä.

  • Suosi kaapinovissa puisia vaihtoehtoja ja minimalistisia, puhtaita linjoja perinteisen paneelipinnan sijaan.
  • Veistetyt ja käsityönä valmistetut tarvikkeet lisäävät tekstuuria nykyaikaisiin valkoisiin tiloihin.
  • Luonnonkivi ja värilliset marmorit ovat pehmeä vaihtoehto Carrara-marmorille.
  • Luo aistikas esillepano yrteistä, kuiva-aineista ja vihanneksista avoimiin hyllyihin ja ripustettaviin säilytysratkaisuihin saadaksesi esille värejä ja tuoksuja.

Kiinnostuistko? Lisää inspiraatiota löydät Magazine-artikkeleistamme.
Voit myös aina kääntyä keittiöammattilaistemme puoleen. He auttavat sinua mielellään keittiöhaaveessasi. Vieraile myymälässä, varaa maksuton suunnitteluaika tai soita meille.

Rustiikkinen trendi Keittiomaailma

Vinkit

Suosi luonnollisia materiaaleja

Tuo esille värikkäitä ruokatarvikkeita

Yhdistä uutta ja vanhaa

Käytä modernia valkoista rustiikkisen rinnalla